Πρόσκληση στην 1η EXPO Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Δυτικής Ελλάδας


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 600 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Ιουλίου, στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη περιφερειακή EXPO Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Δυτικής Ελλάδας.

Την Έκθεση, που είναι η πρώτη συνάντηση φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας που οργανώνεται σε περιφερειακό επίπεδο, συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και κοινωνικής Αλληλεγγύης

Στόχος της Έκθεσης είναι η ανταλλαγή εμπειριών, η δημιουργία σχέσεων, δικτύων και συνεργασιών, η άντληση έμπνευσης από τις επιτυχημένες εμπειρίες του τομέα αλλά και από τις αποτυχίες του, η ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες στήριξης και ενίσχυσης του τομέα τόσο από την Περιφέρεια όσο και από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς και η κινητοποίηση του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού φορέων και πολιτών για την ενίσχυση του οράματος της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας οικονομίας.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, θα λάβουν χώρα μια σειρά από συζητήσεις και εργαστήρια γύρω από τις πολλαπλές θεματικές της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας ενώ την έκθεση θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Υπουργός κα Έφη Αχτσιόγλου και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κος Απόστολος Κατσιφάρας αλλά και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, του επιχειρηματικού κόσμου και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Με το παρόν μήνυμα, που έρχεται σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που προηγήθηκε, θέλουμε να σας προσκαλέσουμε στην Έκθεση.

Κάθε φορέας Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, μπορεί να συμμετάσχει ως εκθέτης, παρουσιάζοντας και προωθώντας το εγχείρημά του και τα προϊόντα ή υπηρεσίες που παρέχει.

Για να συμμετάσχει ο φορέας σας, ως εκθέτης στην Έκθεση πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται στο σύνδεσμο που ακολουθεί (Φόρμα Συμμετοχής).

Στην φόρμα είναι αναγκαίο να συμπληρώσετε μια συνοπτική περιγραφή του φορέα και της δραστηριότητάς του (για να συμπεριληφθεί στον κατάλογο εκθετών), τα στοιχεία και το λογότυπο του φορέα σας, αλλά και να απαντήσετε στις σύντομες ερωτήσεις που συνοδεύουν τη φόρμα.

Οι φόρμες συμμετοχής θα πρέπει να συμπληρωθούν μέχρι και την Τετάρτη 27 Ιουνίου, για να μπορέσει ο φορέας σας να συμπεριληφθεί στον κατάλογο των εκθετών και να λάβει τον κατάλληλο χώρο.

Στη συνέχεια θα λάβετε αναλυτικότερες οδηγίες καθώς και τις νέες πληροφορίες για το τελικό πρόγραμμα της Έκθεσης.

Πληροφορίες σχετικά με την Έκθεση και τη Φόρμα Συμμετοχής.
E-mail:  expo_kalo@ypakp.gr
Τηλέφωνο: 2130434085 / 6934535084

Με εκτίμηση,
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας
Ο Ειδικός Γραμματέας Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας Αντώνης Βορλόου