ΔΙΚΤΥΟ ΚοινΣΕπ

Εκδήλωση πληροφόρησης «Αγορά εργασίας, νεανική ανεργία: Τάσεις και προοπτικές» στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 6χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 390 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπΕσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης σε συνεργασία με το Εξειδικευμένο Κέντρο Προώθησης στην Απασχόληση (ΕΚΠΑ) Αθηνών του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, θα πραγματοποιήσει στις 15 Ιουνίου 2015 και ώρα 11.00 – 12.30 εκδήλωση πληροφόρησης με τίτλο «Αγορά εργασίας, νεανική ανεργία: Τάσεις και προοπτικές».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα «Μίκης Θεοδωράκης» (Κύπρου 68, Αργυρούπολη).

Σκοπός της εκδήλωσης πληροφόρησης είναι η κινητοποίηση και ο προβληματισμός των συμμετεχόντων πάνω σε ζητήματα που σχετίζονται με τις εξελίξεις και τάσεις στην αγορά εργασίας καθώς και τις επιδράσεις τους στην νεανική απασχόληση.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ανέργους ηλικίας 16 έως 30 ετών και η διάρκειά της θα είναι μια ώρα και τριάντα λεπτά.

Αναλυτικά το περιεχόμενο των εργαστηρίων είναι το εξής:

Θα ακολουθήσει μια σύντομη ενημέρωση με θέμα: «Κοινωνική Οικονομία και Απασχόληση», από την κα. Ειρήνη Λιονάκη (Οικονομολόγος-Υπάλληλος του Δήμου).

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης


Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2020 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Exit mobile version