ΔΙΚΤΥΟ ΚοινΣΕπ

Ίσως με την πρώτη ματιά ο επισκέπτης δεν μπορέσει να καταλάβει για πιο λόγο υπάρχει αυτή η πύλη ενημέρωσης των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και τι εξυπηρετεί.

Η διαχείριση και η ενημέρωση γίνεται εθελοντικά από ομάδα μελών σε Κοιν.Σ.Επ που ο μόνος σκοπός τους είναι να μεταφέρουν την ενημέρωση που αποκτούν από διάφορες πτυχές της ασχολίας τους με αυτόν τον νέο επιχειρηματικό θεσμό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την έναρξη η την συνέχιση της δραστηριότητας αυτής.

ΚΑΝΕΝΑ πολίτικο πρόσωπο η κόμμα δεν βρίσκεται πίσω από αυτή την κίνηση καθώς πιστεύουμε ότι ο θεσμός αυτός ανήκει σε όλους όσους πιστεύουν στην κοινωνική οικονομία και στην αλληλεγγύη.

Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ χρηματοδότηση από κανένα δημόσιο η ιδιωτικό φορέα , αλλά δεχόμαστε τις συνεισφορές όποιου θέλει να βοηθήσει στην πληρωμή των εξόδων της φιλοξενίας της σελίδας και της απασχόλησης τουλάχιστον ενός ατόμου σχεδόν σε καθημερινή βάση στο να απαντά σε τηλεφωνήματα να συναντά ενδιαφερομένους η να πραγματοποιεί ταξίδια ανά την Ελλάδα για να παράσχει συμβουλές και να βοηθά όπου και όπως μπορεί.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ και βοηθήστε μας στο έργο μας, πείτε μας τα προβλήματα σας και βοηθήστε και άλλους να βρουν την ενημέρωση που τόσο λείπει σε όλους μας.

Δείτε παρακάτω μερικά στοιχεία και δράσεις της σελίδας μας (κατεβάστε την παρουσίαση μας από ΕΔΩ)

Βραβείο

Υποστήριξη Βοήθεια σε δημιουργία ΚοινΣΕπ

Ιστοσελίδες για ΚοινΣΕπ

Δημοσιεύσεις

Συνεντεύξεις και Παρουσίαση Ραδιοφωνικών Τηλεοπτικών Εκπομπών

Επισκέψεις για ενημέρωση

Παρουσιάσεις

Παρεμβάσεις σε ημερίδες και αλλού

Παρουσιάσεις σε ΟΤΑ

Έχουμε αποστείλει επιστολές

Έρευνες και δημοσκοποιήσεις

Υποστήριξη Θεματικών Εργαστηρίων και άλλων

Σχεδιασμός Θερμοκοιτίδας στο Κέντρο της Αθήνας

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Έξυπνης Εφαρμογής σε Κινητά Τηλέφωνα

Διοργανώσεις και Χορηγίες

Exit mobile version