Οι Αγγελιες σας

Πρόσκληση

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συμπαράσταση στην Δυτική Αθήνα που εποπτεύεται από το υπουργείο εργασίας και το γραφείο κοινωνικής οικονομίας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε πρώην εργαζόμενους στην φύλαξη σχολικών μονάδων να έρθουν σε επαφή μαζί της για να συνεργαστούν κάτω από τις νέες συνθήκες που έχουν πλέον διαμορφωθεί μετά την κατάργηση της υπηρεσίας του σχολικού φύλακα. – mob: 6956 6956 66 – fax: 700 700 4678 mail: contact@help2us.net – link

*

Συστέγαση – link

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός και το Εργαστήρι Δημιουργικών Πειραμάτων «Τώρα Παίζουμε!―Η τέχνη και η Δημιουργία στην Υπηρεσία της Πρόληψης, της Θεραπείας και της Εκπαίδευσης», προσφέρει συστέγαση (δωμάτιο 10 τμ) σε ειδικό επιστήμονα (ψυχολόγο, μουσικό, λογοθεραπευτή, εργοθεραπευτή, φιλόλογο κ.α) ή καλλιτέχνη, που ενδιαφέρεται να μοιραστεί τον χώρο μαζί μας διαμορφώνοντας το στούντιο ή το γραφείο του στο σπίτι των δραστηριοτήτων μας.

*

Συνεργασία

Η Κοιν.Σ.Επ «Τώρα Παίζουμε!-Η Τέχνη και η Δημιουργία στην Υπηρεσία της Πρόληψης, της Θεραπείας και της Εκπαίδευσης» έδωσε ζωή, εδώ και ένα έτος σχεδόν, στο εργαστήρι δημιουργικών μας πειραμάτων, στο Άνω Καλαμάκι, όπου έλαβαν χώρα θεατρικές δράσεις, λογοτεχνικές εργασίες, λογοθεραπευτικές συναντήσεις, ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες, δημιουργικά πάρτυ για παιδιά, ποιητικές βραδιές για ενήλικες, μαθήματα γιόγκα, και όχι μόνο. Το καλοκαίρι θα λειτουργήσει στον χώρο μας θερινό δημιουργικό σχολείο για παιδιά 6-12 ετών καθώς και εργαστήρια κοσμηματοποιϊας για όλες τις ηλικίες. Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο σκοπεύουμε να συνεχίσουμε εξίσου δυναμικά, ενισχύοντας το πρόγραμμά μας με νέα αντικείμενα και δράσεις. Ζητούμε, λοιπόν, επιστήμονες και καλλιτέχνες (εικαστικούς, μουσικούς, ψυχολόγους, χορευτές, φιλολόγους, εργοθεραπευτές κ.ο.κ) που να ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν πρωτότυπα σεμινάρια στον χώρο μας και παραμένουμε ανοιχτοί σε κάθε είδους ενδιαφέρουσα πρόταση που πιθανότατα δεν θα έχουμε σκεφτεί. Το «Τώρα Παίζουμε» ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την εμψύχωση ομάδων και προτίθεται να φιλοξενήσει κάθε είδους δημιουργικη συνεργασία. Ελάτε να συνεταιριστούμε!

Διέυθυνση:  Βελιώτη 6, Άνω Καλαμάκι, 17456
Τηλέφωνo: 213/026 6051  και  6932-846642
e-mail: torapaizoume123@gmail.com