Επιδότηση 100% έως 5.000 ευρώ για δημιουργία e-shop – Οι δικαιούχοι …


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Μέχρι 5.000 ευρώ επιδότηση για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προβλέπει νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ – Ποιους αφορά.

Διαβάστε εδώ την Προδημοσίευση της νέας Δράσης για την επιχορήγηση δημιουργίας Eshop. Εάν σας ενδιαφέρει η δημιουργία e-shop και ασχολείστε με το λιανικό εμπόριο μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου και ο εξειδικευμένος μας συνεργάτης θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας.

Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, το οποίο θα επιδοτεί τη δημιουργία e-shop για τα καταστήματα λιανικής πώλησης, αναμένεται στο τέλος της χρονιάς.

Αυτό ανέφερε σε συνέντευξή του την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020, σε ραδιοφωνική εκπομπή στον ΣΚΑΪ, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης.

Το πρόγραμμα, όπως εξήγησε ο υφυπουργός, θα χρηματοδοτεί 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) και θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο, καθώς οι υπηρεσίες αυτές καλύπτονται από υφιστάμενη δράση.

Η Προσφορά είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο ΚοινΣΕπ των Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Υποστήριξη και Help4Tech που σας εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα και την μέγιστη λειτουργικότητα και απόδοση του E-shop σας. {δείτε πλήρως λειτουργικό e-shop που έχουμε ετοιμάσει για εσάς εδώ}

Συγκεκριμένα, υπενθύμισε ότι πρόκειται για τη δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων». Οι αιτήσεις χρηματοδότησης μπορούν να υποβάλλονται έως την 31η Ιανουαρίου 2021.

Με το νέο πρόγραμμα, το μέγιστο ποσό επιχορήγησης μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον χώρο του λιανεμπορίου, θα φτάνει μέχρι τα 5.000 ευρώ για όλη τη δαπάνη.

Το συνολικό κονδύλι που θα διατεθεί στο πλαίσιο του συγκεκριμένου μέτρου στήριξης των επιχειρήσεων στο λιανεμπόριο εν μέσω της πανδημίας κορωνοϊού, φθάνει τα 80 εκατ. ευρώ και δεν αποκλείεται -σύμφωνα με τον κ. Τσακίρη- να αυξηθεί μελλοντικά.


Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Αν είσαστε υπό σύσταση αναφέρετε το όνομα
πείτε μας μερικά λόγια για τον φορέα σας