«ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ» – Δωρεάν Ελληνική εφαρμογή υπολογισμού Εσόδων-Εξόδων


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 600 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Το «ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ» είναι ένα πρόγραμμα εσόδων-εξόδων, κατάλληλο για επιχειρήσεις αλλά και για τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Είναι ελληνικό, κατασκευασμένο από τον Γιάννη Πέτροβα και φυσικά, πρόκειται για ένα εντελώς δωρεάν λογισμικό όπου οι λειτουργίες του είναι αρκετές και ξεκινάμε να τις απαριθμούμε:

1. Επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιήσει διαφορετικά είδη εσόδων και εξόδων, όσα θέλει και όποια θέλει.
2. Δυνατότητα νέων εγγραφών, επεξεργασία εγγραφών και διαγραφή εγγραφών.
3. Εμφανίζει έσοδα και έξοδα ανά έτος.
4. Εμφανίζει έσοδα ή έξοδα ανά έτος και ανά είδος εσόδου ή εξόδου.
5. Εμφανίζει τα ανεξόφλητα έξοδα με την είσοδο στο πρόγραμμα.
6. Εμφανίζει ισοζύγιο εσόδων και εξόδων ανά πάσα στιγμή και ανά έτος με μηνιαία ανάλυση του λογαριασμού εσόδων-εξόδων καθώς και γράφημα με γραφική παράσταση των εσόδων και εξόδων ανά μήνα του έτους και εκτύπωση ισοζυγίου και γραφικής παράστασης.
7. Έχει δυνατότητα αποθήκευσης (Backup) σε ασφαλή τοποθεσία που θα την ορίσετε εσείς την βάση δεδομένων που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα . Το backup μπορεί να γίνει όταν το θέλετε εσείς με ένα κλικ ή αυτόματα με το κλείσιμο του προγράμματος.
8. Έχει δυνατότητα επαναφοράς (Restore) της βάσης δεδομένων από την τοποθεσία Backup, ύστερα από ένα γενικό format.
9. Το πρόγραμμα έχει παράθυρο εισόδου με user name & password για να μην το χρησιμοποιούν μη εξουσιοδοτημένα άτομα καθώς και την δυνατότητα αποθήκευσης περισσοτέρων του ενός κωδικού ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από δεύτερο ή τρίτο χρήστη κάνοντας είσοδο στο πρόγραμμα ο καθένας με το δικό του  user name & password.

Για την καλύτερη κατανόηση του προγράμματος, ο δημιουργός του, δημιούργησε μια σειρά από βίντεο οδηγούς τα οποία απαρτίζονται από 4 μέρη:  Δείτε το Part1Part2Part3 και Part4

Έκδοση: 1.0.0
Μέγεθος: 10.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Γιάννης Πέτροβας
Πηγή: programspetrovas.blogspot.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης