Ναυαγοσώστες για τις ακτές του Προσλαμβάνει ο δήμος Βόλου


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 600 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


images
Ναυαγοσώστες για την κάλυψη δέκα πολυσύχναστων ακτών του, προσλαμβάνει ενόψει της κολυμβητικής περιόδου, ο δήμος Βόλου. Στη χθεσινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, αναδείχθηκε προσωρινή ανάδοχος η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Ελπί-Ζω».

Ο δήμος ξεκίνησε τις διαδικασίες για τη διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών Πλατανιδίων, Αναύρου, Αλυκών, Δημοτική Πλαζ Παγασών, Νέας Αγχιάλου, Καρνάγιο, Χρυσή Ακτή, Πλάκες και Μαμιδάκη. Οι ναυαγοσώστες καλούνται να βρίσκονται στα βάθρα τους καθημερινά από 10:30 π.μ. έως 5:30 μ.μ. και κάθε ένας θα ελέγχει έκταση ακτής, ακτίνας 300 μέτρων. Η ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών, αφορά στο τρίμηνο Ιουνίου – Ιουλίου -Αυγούστου. Στη χθεσινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, αναδείχθηκε προσωρινή ανάδοχος η ΚΟΙΝΣΕΠ «Ελπί-Ζω», δεδομένου ότι κατέθεσε την πιο συμφέρουσα προσφορά, ύψους 73.775,40 ευρώ.

Για το 2016, η «Ελπί-Ζω» θα καλύψει δέκα ναυαγοσωστικά βάθρα για το τρίμηνο του καλοκαιριού, έναντι ποσού 73.775,40€) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%. Εξάλλου, στην προμήθεια 210 κάδων απορριμμάτων προχωρά η διεύθυνση καθαριότητας του δήμου Βόλου. Στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής κατακυρώθηκε η προμήθεια των κάδων στην Ελληνική Βιομηχανία Περιβαλλοντικών Συστημάτων ΑΕΒΕ έναντι ποσού 38.850 ευρώ. Οι νέοι κάδοι, χωρητικότητας 1.100 λίτρων θα έχουν ποδομοχλό και φρένο και θα αντικαταστήσουν τους παλιούς και κατεστραμμένους που υπάρχουν κυρίως στις γειτονιές εκτός κέντρου.