Στείλε δωρεάν FAX από τον υπολογιστή σου


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 600 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Ένα κόλπο που κάνουμε για να σκανάρουμε ένα έγγραφο όταν δεν διαθέτουμε κάποιο σκάνερ ή πολυμηχάνημα, μπορούμε απλά να τραβήξουμε μια φωτογραφία με το κινητό μας και να το στείλουμε στον υπολογιστή. Είναι μια πολύ καλή λύση αν θέλουμε να στείλουμε ηλεκτρονικά σε κάποιον φίλο μας ένα έγγραφο που κρατάμε στα χέρια μας σε φυσική μορφή. Επίσης, μας λύνει τα χέρια όταν θέλουμε να στείλουμε Φαξ σε κάποια υπηρεσία (ναι, ακόμα υπάρχουν υπηρεσίες που ζητάνε φαξ), για παράδειγμα την ταυτότητα ή το διαβατήριό μας.

Μπορώ να στείλω δωρεάν Φαξ από τον υπολογιστή μου;

Εμείς, θα πάμε ακόμα ένα βήμα παραπέρα και θα σας πούμε έναν δωρεάν τρόπο να στέλνετε Φαξ από τον υπολογιστή σας μέσω διαδικτύου. Μια online υπηρεσία που δοκιμάσαμε και δουλεύει πολύ καλά είναι το myfax. Στη δωρεάν εκδοχή της υπηρεσίας, σας προσφέρετε δωρεάν μέχρι 2 φαξ το 24ωρο. Πιστεύω, είναι υπέρ αρκετό.


Τι βήματα πρέπει να ακολουθήσωΔεν χρειάζεται καμιά εγγραφή στη υπηρεσία, το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι συμπληρώσετε τα στοιχεία του παραλήπτη και το email σας, να επισυνάψετε το αρχείο που θέλετε να σταλεί με φαξ (word, PDF, TXT κτλ) και να πατήσετε το κουμπί της αποστολής. Δείτε το screenshot που τραβήξαμε και σας τα εξηγεί βήμα βήμα:

Στη συνέχεια, η υπηρεσία σας ενημερώνει ότι θα σταλεί στο email σας ένα μήνυμα επιβεβαίωσης, όπου πρέπει να κλικάρετε στο λινκ για να επιβεβαιωθεί η αποστολή.

Αφού το κάνετε αυτό, η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί και θα περιμένετε ακόμα ένα email όπου θα σας αναφέρει αν το φαξ έχει παραληφθεί ή απέτυχε η αποστολή του.

Η σελίδα του Myfax

dwrean.net | Δωρεάν προγράμματα και παιχνίδια.