Υπόδειγμα υποβολής Αιτήματος Χορηγίας για στήριξη μιας ΚοινΣΕπ


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Σας παρουσιάζουμε ένα υπόδειγμα επιστολής μιας Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης προς Έναν εν δυνάμη χορηγό για στήριξη αναλύοντας τους στόχους που θα επιτευχθούν μέσω της Χορηγίας αυτής.

[Το όνομά σας] [Η διεύθυνσή σας] [Πόλη, Νομός, Ταχυδρομικός κώδικας] [Διεύθυνση email] [Αριθμός τηλεφώνου] [Ημερομηνία]

[Όνομα υποψήφιου χορηγού] [Όνομα εταιρείας] [Διεύθυνση εταιρείας] [Πόλη, Νομός, Ταχυδρομικός κώδικας]

Αγαπητέ [Όνομα υποψήφιου χορηγού],

Ελπίζω αυτό το γράμμα να σας βρει καλά. Γράφω για λογαριασμό της [Όνομα της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησής σας], ενός δυναμικού και προνοητικού οργανισμού που έχει δεσμευτεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινότητά μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας σήμερα για να συζητήσουμε μια μοναδική ευκαιρία για εσάς να υποστηρίξετε την αποστολή μας και να αποτελέσετε ουσιαστικό μέρος των θετικών αλλαγών που στοχεύουμε να επιτύχουμε.

Η [Όνομα της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησής σας] είναι αφιερωμένη στην [περιγράψτε εν συντομία την αποστολή και τους στόχους του συνεταιρισμού σας και παρέχετε ορισμένες βασικές πληροφορίες για τον οργανισμό σας]. Είμαστε περήφανοι για το έργο που έχουμε επιτύχει μέχρι τώρα, αλλά πιστεύουμε ότι με την οικονομική σας υποστήριξη, μπορούμε να ενισχύσουμε σημαντικά τις προσπάθειές μας και, με τη σειρά μας, να δημιουργήσουμε ακόμη πιο ουσιαστικά οφέλη για την κοινότητά μας.

Σας γράφουμε για να ζητήσουμε τη χορηγία σας και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να σας παρέχουμε μια λεπτομερή ανάλυση των αναγκών μας, καθώς και των απτών αποτελεσμάτων που θα προκύψουν από τη γενναιόδωρη οικονομική σας υποστήριξη.

Ανάλυση των αναγκών μας:

  1. Λειτουργικά Έξοδα: Ο συνεταιρισμός μας απαιτεί χρηματοδότηση για την κάλυψη βασικών λειτουργικών εξόδων όπως ενοίκιο, κοινόχρηστα και μισθούς. Η χορηγία σας θα μας επιτρέψει να διαθέσουμε περισσότερους πόρους στις βασικές μας πρωτοβουλίες παρά στις γενικές δαπάνες.
  2. Επέκταση και προβολή: Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε την εμβέλεια και τον αντίκτυπό μας στην κοινότητα. Αυτό απαιτεί πρόσθετους πόρους για εκστρατείες μάρκετινγκ, επικοινωνίας και προβολής, οι οποίες μπορούν να γίνουν δυνατές μέσω της χορηγίας σας.
  3. Εκπαίδευση και Ανάπτυξη: Για να διασφαλίσουμε την επιτυχία των προγραμμάτων μας, τα μέλη της ομάδας μας χρειάζονται συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη. Με την υποστήριξή σας, μπορούμε να επενδύσουμε σε εκπαιδευτικές συνεδρίες και πόρους για να βελτιώσουμε τις δεξιότητες και τις δυνατότητες της ομάδας μας.
  4. Καινοτόμα έργα: Έχουμε πολλά καινοτόμα έργα στα σκαριά που μπορούν να δημιουργήσουν ένα διαρκή, θετικό αντίκτυπο. Η χορηγία σας θα μας επιτρέψει να υλοποιήσουμε αυτά τα έργα, προς όφελος της κοινότητάς μας και συμβάλλοντας σε μια καλύτερη κοινωνία.

Αποτελέσματα από την υποστήριξή σας:

  1. Αυξημένη δέσμευση της κοινότητας: Η χορηγία σας θα μας επιτρέψει να προσεγγίσουμε ένα ευρύτερο κοινό, δημιουργώντας περισσότερη ευαισθητοποίηση και δέσμευση με τις πρωτοβουλίες μας, κάτι που, με τη σειρά του, θα οδηγήσει σε θετικές αλλαγές στην κοινότητά μας.
  2. Μετρήσιμος αντίκτυπος: Με την οικονομική σας υποστήριξη, μπορούμε να ποσοτικοποιήσουμε την επιτυχία μας και να μοιραστούμε τα αποτελέσματα που βασίζονται σε δεδομένα, δείχνοντας την πραγματική αλλαγή που μας βοήθησε να πετύχουμε η χορηγία σας.
  3. Μακροπρόθεσμη Βιωσιμότητα: Η χορηγία σας θα συμβάλει στη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητά μας, διασφαλίζοντας ότι ο συνεταιρισμός μας παραμένει μια ισχυρή και αξιόπιστη δύναμη για το καλό στην κοινότητά μας.
  4. Δημόσια αναγνώριση: Εκτιμούμε τους χορηγούς μας και θα παρέχουμε τη δέουσα αναγνώριση, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος και του λογότυπου της εταιρείας σας στο διαφημιστικό μας υλικό, στον ιστότοπο και στις εκδηλώσεις μας, αυξάνοντας την προβολή της επωνυμίας σας και τη συσχέτιση με θετικές αλλαγές.

Θα ήταν τιμή μας να συζητήσουμε πώς η υποστήριξή σας μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει καλύτερα στους φιλανθρωπικούς σας στόχους και πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η επένδυσή σας θα χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά και αποδοτικά.

Ζητούμε ευγενικά μια ευκαιρία να συναντηθούμε μαζί σας για να συζητήσουμε περαιτέρω αυτή τη συνεργασία. Η οικονομική σας υποστήριξη όχι μόνο θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά θα καταδείξουμε επίσης τη δέσμευσή σας να ασκήσετε σημαντικό αντίκτυπο στην κοινότητά μας.

Σας ευχαριστούμε που λάβατε υπόψη το αίτημά μας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και να πετύχουμε μαζί μεγάλη επιτυχία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο [Your Email] ή [Your Phone Number] για να προγραμματίσετε μια συνάντηση ή για να αντιμετωπίσετε τυχόν ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να έχετε.

Με εκτιμιση,

[Το όνομά σας] [Ο τίτλος σας] [Το Όνομα της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησής σας]