Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep


Έρευνα Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΑντικείμενο της έρευνας είναι η νεοφυής επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Στόχος της είναι να μελετήσει πως το αρχικό ενδιαφέρον συνδέεται με την επιχειρηματική δράση και πως εξελίσσεται η διαδικασία δημιουργίας νέας επιχείρησης.

Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε ανθρώπους που προσπαθούν να γίνουν επιχειρηματίες. Τα στοιχεία που συλλέγονται είναι εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς. Επιπλέον, δεν υπάρχει δυνατότητα αναγνώρισης της ταυτότητας του ερωτώμενου ή της επιχείρησης του.

Η συλλογή στοιχείων γίνεται με ερωτηματολόγιο, σε 3 χρονικές στιγμές. Η διάρκεια συμπλήρωσης του αρχικού ερωτηματολογίου είναι περίπου 20 λεπτά και ακολουθούν 2 ακόμα τρίλεπτα ερωτηματολόγια μετά από 3 και 6 μήνες.

Το ερωτηματολόγιο συντάσσεται στο πλαίσιο της διδακτορικής διατριβής του Γεωργίου Χάλκου στο θεματικό πεδίο της επιχειρηματικότητας με επιβλέπουσα την Ελένη Σαλαβού.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Γεώργιος Χάλκος, υποψήφιος διδάκτορας, τηλ.: 210-8222 055, 6946-805657, email: chalkosg@gmail.com
Ελένη Σαλαβού, επιβλέπουσα καθηγήτρια, τηλ.: 210-8203 553, email: esalav@aueb.gr

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!