1η Πανελλαδική Συνάντηση


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 6χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 390 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπΕσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Ένα Άτυπο Δίκτυο δημιουργούν οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (Κοιν.Σ.Επ.) ως αποτέλεσμα της 1ης Πανελλαδικής Συγκέντρωσης τους, η οποία διοργανώθηκε με την πρωτοβουλία της διαδικτυακής ενημερωτικής πύλης koinsep.org και της «Κοιν.Σ.Επ. Η Εκάτη».

Το Άτυπο Δίκτυο θα λειτουργεί σε εθελοντική βάση και έχει ως στόχο να προωθεί τον εποικοδομητικό διάλογο για τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο της Κοινωνικής Οικονομίας, αλλά και την προώθηση τους.

Cincopa WordPress plugin

Συγκεκριμένα αναπτύχθηκαν τα εξής θέματα:

• Γραφειοκρατικά ζητήματα και έλλειψη ενιαίας αντιμετώπισης από τους φορείς του Δημόσιου τομέα λόγω άγνοιας του θεσμού.
• Φορολόγηση
• Οικονομικοί μηχανισμοί για την βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας για να μην χαθούν καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες με σημαντικό κοινωνικό όφελος.
• Παροχή και Ανταλλαγή Υπηρεσιών που αναζητούνται και μπορούν να καλυφθούν εντός του Δικτύου

Το Άτυπο Δίκτυο επέλεξε Συντονιστική Επιτροπή με στόχο την αποτελεσματική αλληλοενημέρωση, την ανάδειξη και προώθηση ζητημάτων που αφορούν στην δραστηριότητα των Κοιν.Σ.Επ.

Η 1η Πανελλαδική Συγκέντρωση των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκε στις 25/08/2013, στις εγκαταστάσεις του συνεργατικού χώρου “The Hub Athens” στο κέντρο της Αθήνας και τιμήθηκε από 27 αντιπροσωπείες (σύνολο 40 Κοιν.Σ.Επ.) από όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα μεταδόθηκε διαδικτυακά.


Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2020 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!