Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep


1η Πανελλαδική Συνάντηση


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Ένα Άτυπο Δίκτυο δημιουργούν οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (Κοιν.Σ.Επ.) ως αποτέλεσμα της 1ης Πανελλαδικής Συγκέντρωσης τους, η οποία διοργανώθηκε με την πρωτοβουλία της διαδικτυακής ενημερωτικής πύλης koinsep.org και της «Κοιν.Σ.Επ. Η Εκάτη».

Το Άτυπο Δίκτυο θα λειτουργεί σε εθελοντική βάση και έχει ως στόχο να προωθεί τον εποικοδομητικό διάλογο για τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο της Κοινωνικής Οικονομίας, αλλά και την προώθηση τους.

[cincopa AsDAfY8KiwB4]

Συγκεκριμένα αναπτύχθηκαν τα εξής θέματα:

• Γραφειοκρατικά ζητήματα και έλλειψη ενιαίας αντιμετώπισης από τους φορείς του Δημόσιου τομέα λόγω άγνοιας του θεσμού.
• Φορολόγηση
• Οικονομικοί μηχανισμοί για την βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας για να μην χαθούν καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες με σημαντικό κοινωνικό όφελος.
• Παροχή και Ανταλλαγή Υπηρεσιών που αναζητούνται και μπορούν να καλυφθούν εντός του Δικτύου

Το Άτυπο Δίκτυο επέλεξε Συντονιστική Επιτροπή με στόχο την αποτελεσματική αλληλοενημέρωση, την ανάδειξη και προώθηση ζητημάτων που αφορούν στην δραστηριότητα των Κοιν.Σ.Επ.

Η 1η Πανελλαδική Συγκέντρωση των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκε στις 25/08/2013, στις εγκαταστάσεις του συνεργατικού χώρου “The Hub Athens” στο κέντρο της Αθήνας και τιμήθηκε από 27 αντιπροσωπείες (σύνολο 40 Κοιν.Σ.Επ.) από όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα μεταδόθηκε διαδικτυακά.

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!