Αυτές θα είναι οι προτεραιότητες για τα ΕΣΠΑ: Τι είπε ο πρωθυπουργός στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΤις προτεραιότητες για τα ΕΣΠΑ σκιαγράφησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο της νέας κυβέρνησης, το οποίο εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε πως έχουν ήδη γίνει κάποια βήματα σε αυτήν την κατεύθυνση, δηλαδή της αξιοποίησης των ΕΣΠΑ, ωστόσο, χρειάζονται να γίνουν πολλά περισσότερα.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους υπουργούς:

  1. Τα ΕΣΠΑ πρέπει να προωθήσουν την καινοτομία και τις νέες επενδύσεις
  2. Να ευνοήσουν την επιχειρηματικότητα
  3. Να δώσουν βαρύτητα στις λεγόμενες νεοφυείς επιχειρήσεις
  4. Να σταματήσει η διαρροή του επιστημονικού δυναμικού.

Σε αυτό το πλαίσιο υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να χαθεί ούτε ένα ευρώ από αυτά τα υπερπολύτιμα, όπως τα χαρακτήρισε, κονδύλια, είτε πρόκειται για την προηγούμενη περίοδο (2007-2013) είτε για την τρέχουσα (2014 – 2020). Και σημείωσε με νόημα: «Ολα εξαρτώνται από την απόδοσή μας».

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep