Βρείτε προσωπικό για την ΚοινΣΕπ σας μέσα από το Voucher 29-64 για 5 μήνες


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ενημερωτική μας πύλη σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΔΗΜΗΤΡΑ προσκαλεί Κοινωνικές Συνεταιριστικές και άλλες Επιχειρήσεις στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για απασχόληση μέσω του προγράμματος Voucher 29-64

Εάν η ΚοινΣΕπ σας έχει την έδρα της σε έναν από τους παρακάτω δήμους Αθήνα, Λάρισα, Τρίκαλα, Βόλο και Θεσσαλονίκη η σε κάποια άλλη πόλη και σας ενδιαφέρει να απασχολήσετε ειδικευμένο προσωπικό για 5 μήνες σε έναν από τους παρακάτω τομείς* και κατηγορίες συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου και θα λάβετε άμεσα σχετική ενημέρωση.

Οφέλη συμμετοχής της εταιρίας σας στη Δράση 29-64 :

Είμαι εργοδότης. Γιατί να κάνω αίτηση για το πρόγραμμα 29-64;

Γιατί υπάρχει η δυνατότητα επιλογής προσωπικού χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για το χρονικό διάστημα της πρακτικής άσκησης (έως 5 μήνες). Η επιχείρηση μπορεί να συμμετέχει στη διαδικασία επιλογής μέσω συνέντευξης και αξιολόγησης του εν δυνάμει εργαζόμενου.

Ποιες επιχειρήσεις μπορούν να συμμετέχουν στα Προγράμματα;

Στo Πρόγραμμα 29-64 δύναται να συμμετάσχει κάθε επιχείρηση Ιδιωτικού Τομέα με προτεραιότητα στους Κλάδους: ΕΜΠΟΡΙΟ, LOGISTICS, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΙ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις για την επιχείρηση;

Η μόνη υποχρέωση της επιχείρησης είναι να μην απολύσει ή μειώσει το προσωπικό της κατά την διάρκεια απασχόλησης των επιδοτούμενων, πλην περιπτώσεων οικειοθελούς αποχώρησης, συνταξιοδότησης ή λήξης σύμβασης ορισμένου χρόνου. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής της επιχείρησης σε επόμενες Δράσεις.

Πόσα άτομα μπορώ να απασχολήσω μέσω του Προγράμματος;

Το ποσοστό των ωφελούμενων που μπορεί να απασχολήσει μια επιχείρηση είναι το 30% του προσωπικού της. Επιχειρήσεις που δεν έχουν προσωπικό μπορούν να απασχολήσουν 1 άτομο.

Υπάρχει οικονομική επιβάρυνση της Επιχείρησης κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης των απασχολούμενων μέσω του Προγράμματος;

Όχι, δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για την επιχείρηση. Οι δικαιούχοι του Προγράμματος πληρώνονται εξ’ ολοκλήρου μέσω του ΕΣΠΑ.

Κατεβάστε τους Κλάδους και τις Ειδικότητες *
Κατεβάστε τους όρους απασχόλησης 

παρακαλούμε διευκρινίστε μας για πια πόλη σας ενδιαφέρει
[bestwebsoft_contact_form]