Βρείτε προσωπικό για την ΚοινΣΕπ σας μέσα από το Voucher 29-64 για 5 μήνες


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 570 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Η ενημερωτική μας πύλη σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΔΗΜΗΤΡΑ προσκαλεί Κοινωνικές Συνεταιριστικές και άλλες Επιχειρήσεις στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για απασχόληση μέσω του προγράμματος Voucher 29-64

Εάν η ΚοινΣΕπ σας έχει την έδρα της σε έναν από τους παρακάτω δήμους Αθήνα, Λάρισα, Τρίκαλα, Βόλο και Θεσσαλονίκη η σε κάποια άλλη πόλη και σας ενδιαφέρει να απασχολήσετε ειδικευμένο προσωπικό για 5 μήνες σε έναν από τους παρακάτω τομείς* και κατηγορίες συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου και θα λάβετε άμεσα σχετική ενημέρωση.

Οφέλη συμμετοχής της εταιρίας σας στη Δράση 29-64 :

Είμαι εργοδότης. Γιατί να κάνω αίτηση για το πρόγραμμα 29-64;

Γιατί υπάρχει η δυνατότητα επιλογής προσωπικού χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για το χρονικό διάστημα της πρακτικής άσκησης (έως 5 μήνες). Η επιχείρηση μπορεί να συμμετέχει στη διαδικασία επιλογής μέσω συνέντευξης και αξιολόγησης του εν δυνάμει εργαζόμενου.

Ποιες επιχειρήσεις μπορούν να συμμετέχουν στα Προγράμματα;

Στo Πρόγραμμα 29-64 δύναται να συμμετάσχει κάθε επιχείρηση Ιδιωτικού Τομέα με προτεραιότητα στους Κλάδους: ΕΜΠΟΡΙΟ, LOGISTICS, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΙ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις για την επιχείρηση;

Η μόνη υποχρέωση της επιχείρησης είναι να μην απολύσει ή μειώσει το προσωπικό της κατά την διάρκεια απασχόλησης των επιδοτούμενων, πλην περιπτώσεων οικειοθελούς αποχώρησης, συνταξιοδότησης ή λήξης σύμβασης ορισμένου χρόνου. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής της επιχείρησης σε επόμενες Δράσεις.

Πόσα άτομα μπορώ να απασχολήσω μέσω του Προγράμματος;

Το ποσοστό των ωφελούμενων που μπορεί να απασχολήσει μια επιχείρηση είναι το 30% του προσωπικού της. Επιχειρήσεις που δεν έχουν προσωπικό μπορούν να απασχολήσουν 1 άτομο.

Υπάρχει οικονομική επιβάρυνση της Επιχείρησης κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης των απασχολούμενων μέσω του Προγράμματος;

Όχι, δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για την επιχείρηση. Οι δικαιούχοι του Προγράμματος πληρώνονται εξ’ ολοκλήρου μέσω του ΕΣΠΑ.

Κατεβάστε τους Κλάδους και τις Ειδικότητες *
Κατεβάστε τους όρους απασχόλησης 

παρακαλούμε διευκρινίστε μας για πια πόλη σας ενδιαφέρει