Γρήγορη και οικονομική η αδειοδότηση για μεταποίηση στον τομέα τροφίμων και ποτών.


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, πλέον θα δίνεται η δυνατότητα στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις να ξεκινούν άμεσα τη λειτουργία τους με μια απλή γνωστοποίηση προς τη διοίκηση για την έναρξη της επιχείρησης. Τα δικαιολογητικά δεν θα προσκομίζονται, αλλά θα τα κρατά η επιχείρηση στο αρχείο της, ώστε να είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα στις ελεγκτικές αρχές.

Ταυτόχρονα προβλέπεται ένα σύστημα ελέγχων στην πραγματική λειτουργία της επιχείρησης, μετά την έναρξη και όχι πριν, όπως γινόταν έως τώρα.

Η γνωστοποίηση θα περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τον φορέα άσκησης της δραστηριότητας, τη θέση της εγκατάστασης, την ασκούμενη δραστηριότητα, το μέγεθος της ασκούμενης δραστηριότητας, την εγκατάσταση και τον εξοπλισμό της. Για την υποβολή της γνωστοποίησης απαιτείται η κατάθεση παραβόλου από 60 έως και 1.500 ευρώ, ανάλογα με την επιχείρηση.

Στόχος είναι να κατοχυρωθεί μια απλή, γρήγορη και οικονομική διαδικασία αδειοδότησης που θα επιτρέπει την ταχύτατη έναρξη μιας οικονομικής δραστηριότητας, εκεί όπου πριν χρειάζονταν κατά μέσον όρο 30 ημέρες. Επίσης απελευθερώνεται το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό από τη δημόσια διοίκηση, το οποίο θα ελέγχει και θα επιβάλλει την τήρηση του νόμου και των κανονισμών κατά τη διάρκεια λειτουργίας των επιχειρήσεων.

http://www.ethnos.gr

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep