Ξεκιναει τη λειτουργια του, στο Χαλανδρι το 1ο Συνεταιριστικο Φροντιστηριο


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 12χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 640 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Ξεκίνησαν από τη Δευτέρα, 2/9/2013, οι εγγραφές μαθητών στο Συνεταιριστικό Φροντιστήριο Χαλανδρίου, το 1ο Συνεταιριστικό Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Το Συνεταιριστικό Φροντιστήριο Χαλανδρίου αποτελεί το τρίτο και πλέον σύνθετο εγχείρημα του Συνεταιρισμού Γονέων Χαλανδρίου και είναι αποτέλεσμα πολλών μηνών οργάνωσης, προετοιμασίας και άπειρης προσωπικής δουλειάς των μελών του Συνεταιρισμού. Αποτελεί υπόδειγμα δράσης κοινωνικής οικονομίας: κόντρα στη συνήθεια και στην κυρίαρχη λογική, οι καθηγητές ενώνουν τις δυνάμεις τους με γονείς και ελεύθεροι από δεσμεύσεις φτιάχνουν από κοινού και διοικούν ένα φροντιστήριο με χαμηλά δίδακτρα για τους μαθητές και με αξιοπρεπείς αμοιβές για τους εκπαιδευτικούς.

Ενδεικτικά, η Α΄ Λυκείου, με κάλυψη σε 6 μαθήματα και εβδομαδιαίο πρόγραμμα 12 ωρών, ανέρχεται στην τιμή των 190 € μηνιαίως. Η Β΄ Λυκείου κυμαίνεται από τα 180€ έως τα 270€ μηνιαίως, αναλόγως της κατεύθυνσης (θεωρητική, τεχνολογική, θετική) αλλά και του πακέτου μαθημάτων, που θα επιλέξει ο μαθητής. Η Γ΄ Λυκείου κυμαίνεται από 250 € έως 340 €/μήνα, πάλι αναλόγως της κατεύθυνσης και του πακέτου μαθημάτων.

Το εγχείρημα περιλαμβάνει εκπαιδευτικούς με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης σε κάθε τάξη και μάθημα. Εκπαιδευτικούς που δεν αποσκοπούν στην παπαγαλία και στην λογική των έτοιμων λύσεων αλλά έχουν διαμορφώσει ένα πρόγραμμα σπουδών που εστιάζει στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και της αυτενέργειας του μαθητή.

Πιστεύουμε ότι καλό φροντιστήριο είναι αυτό που όχι μόνο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση αλλά και που ταυτόχρονα παράγει αντί για επιχειρηματικό κέρδος συλλογικότητα και αλληλεγγύη. Αυτό είναι το φροντιστήριό μας!

Εγγραφές καθημερινά
(εκτός Σαββάτου & Κυριακής) από 9:00πμ μέχρι 9:00μμ
Έναρξη μαθημάτων από 9/9