Ειδικό πρόγραμμα για την υποστήριξη της λειτουργίας και της κάλυψης των εκπαιδευτικών αναγκών ..


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


H Asset Τεχνολογική σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο ευρωπαϊκό έργο για την υποστήριξη της λειτουργίας και της κάλυψης των εκπαιδευτικών αναγκών των ΚοινΣΕπ «BOOST*».

images

Τα κριτήρια συμμετοχής, σύμφωνα με τα οποία θα γίνει η επιλογή των πρώτων 8-10 επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στο έργο BOOST, είναι τα κατωτέρω:

  • Η ΚοινΣΕπ να είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Κοινωνικών Επιχειρήσεων
  • Να είναι οικονομικά ενεργή
  • Ο αριθμός των εργαζομένων της να είναι από 2 έως 10 άτομα

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενες ΚοινΣΕπ να συμπληρώσουν το επισυναπτόμενο έγγραφο και να το αποστείλουν μέσω της φόρμας επικοινωνίας που είναι πιο κάτω.

* Το έργο BOOST υλοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+

[contact_form]

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep