Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep


Ελεύθερη μετακίνηση την νύχτα για τους βοηθούς ατόμων με αναπηρία


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Απ΄την παραμονή του lockdown, σαν Πρόεδρος του Πα.Σ.Πα και Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Κ.Α. ήρθα σε επαφή με την Γ.Γ. της Ε.Ο.Κ.Α. κα. Κορίνα Θεοδωρακάκη και επισήμανα το πρόβλημα που δημιουργεί στους κινητικά αναπήρους η καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 9:00 μ.μ. που θέτει μέχρι και τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η κα. Θεοδωρακάκη με περίτεχνες ενέργειες, κατάφερε και έφερε προ των ευθυνών τους, τους αρμόδιους φορείς. Πολλά συγχαρητήρια και στον κ. Αντώνη Ρέλλα που είχε την τύχη να παρίσταται στην ίδια εκπομπή με τον κ. Πέτσα, τον οποίο “στρίμωξε στα σκοινιά” και μη έχοντας άλλη επιλογή, έδωσε άμεσες απαντήσεις.

Ο Αντιπρόεδρός μας επίσης κ. Θανάσης Βίγλας, ήρθε εκ μέρους του Συλλόγου μας σε επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και πήρε τις εξής διευκρινίσεις:

  1. Οι άνθρωποι που βοηθούν κινητικά αναπήρους μπορούν να μετακινηθούν και μετά τις 9:00 μ.μ. χρησιμοποιώντας τον κωδικό μετακίνησης “4” και έχοντας μαζί τους την γνωμάτευση αναπηρίας του ατόμου, καθώς και σημείωμα πιστοποίησης της μετακίνησης από τον ανάπηρο.
  2. Με ιατρική βεβαίωση, οι ανάπηροι που έχουν δυσκολία στην αναπνοή, απαλλάσσονται της υποχρέωσης να φορούν μάσκα.
  3. Με ιατρική βεβαίωση, οι ανάπηροι μπορούν να μετακινηθούν εκτός του νομού κατοικίας τους, εάν και εφόσον κριθεί αυτό απαραίτητο.

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!