Από 01/01/2020 η εφαρμογή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων της Α.Α.Δ.Ε


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 630 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Σας ενημερώνουμε ότι από 01/01/2020 θα εφαρμοστεί πιλοτικά (χωρίς πρόστιμο για τους συνεργαζόμενους του έτους 2020 ) η εφαρμογή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων της Α.Α.Δ.Ε. #MYDATA.

Η εφαρμογή παρακολουθεί όλες τις λογιστικές εργασίες άμεσα με την μεταφορά των οικονομικών στοιχείων στην Α.Α.Δ.Ε.

Γι’ τον λόγο αυτό είναι άμεση η συνεργασία με τον οικονομολόγο – λογιστή σχεδόν σε καθημερινή βάση. Τα οικονομικά στοιχεία θα πρέπει να ‘’ανεβαίνουν‘’ στην πλατφόρμα της Α.Α.Δ.Ε. #MYDATA άμεσα για να γίνονται οι διασταυρώσεις. Σε ασυμφωνία θα υπάρχει έλεγχος από Δ.Ο.Υ.

Αυτή η εργασία σημαίνει περισσότερη εργασία από τον οικονομολόγο – λογιστή επειδή οι ευθύνες πλέον θα είναι πολύ μεγάλες. Ο έλεγχος από την Α.Α.Δ.Ε. θα είναι άμεσος αφού κάθε επιχείρηση θα παρακολουθείται ηλεκτρονικά.

Υπάρχει η δυνατότητα για τις επιχειρήσεις να προμηθευτούν το κατάλληλο hardware και software ώστε από μόνες τους να κάνουν τις σχετικές ενέργειες με την εποπτεία του οικονομολόγου – λογιστή με σχετική χρέωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την ιδανική λύση.
Ο χρόνος περνά και η 01/01/20120 είναι κοντά.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας από την φόρμα επικοινωνίας επιλέγοντας στο Ενδιαφέρομαι για … {Τήρηση Ηλεκτρονικών Βιβλίων}

[bestwebsoft_contact_form]