Από 01/01/2020 η εφαρμογή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων της Α.Α.Δ.Ε


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Σας ενημερώνουμε ότι από 01/01/2020 θα εφαρμοστεί πιλοτικά (χωρίς πρόστιμο για τους συνεργαζόμενους του έτους 2020 ) η εφαρμογή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων της Α.Α.Δ.Ε. #MYDATA.

Η εφαρμογή παρακολουθεί όλες τις λογιστικές εργασίες άμεσα με την μεταφορά των οικονομικών στοιχείων στην Α.Α.Δ.Ε.

Γι’ τον λόγο αυτό είναι άμεση η συνεργασία με τον οικονομολόγο – λογιστή σχεδόν σε καθημερινή βάση. Τα οικονομικά στοιχεία θα πρέπει να ‘’ανεβαίνουν‘’ στην πλατφόρμα της Α.Α.Δ.Ε. #MYDATA άμεσα για να γίνονται οι διασταυρώσεις. Σε ασυμφωνία θα υπάρχει έλεγχος από Δ.Ο.Υ.

Αυτή η εργασία σημαίνει περισσότερη εργασία από τον οικονομολόγο – λογιστή επειδή οι ευθύνες πλέον θα είναι πολύ μεγάλες. Ο έλεγχος από την Α.Α.Δ.Ε. θα είναι άμεσος αφού κάθε επιχείρηση θα παρακολουθείται ηλεκτρονικά.

Υπάρχει η δυνατότητα για τις επιχειρήσεις να προμηθευτούν το κατάλληλο hardware και software ώστε από μόνες τους να κάνουν τις σχετικές ενέργειες με την εποπτεία του οικονομολόγου – λογιστή με σχετική χρέωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την ιδανική λύση.
Ο χρόνος περνά και η 01/01/20120 είναι κοντά.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας από την φόρμα επικοινωνίας επιλέγοντας στο Ενδιαφέρομαι για … {Τήρηση Ηλεκτρονικών Βιβλίων}

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep