FaceBook Twitter

ΔΙΚΤΥΟ - Κοιν.Σ.Επ. | Η Μοναδική ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας - από τον Δεκέμβρη του 2012 σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! Με την υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων και εθελοντών για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα | Επικοινωνία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 100 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ

Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.

book_ntoulia_theodoraΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τις παρουσιάσεις του Βιβλίου της Ντούλια Θεοδώρας με τίτλο: Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και υπότιτλο: Μια δυναμική προοπτική ενάντια στην οικονομική κρίση

Η 1η παρουσίαση θα γίνει στα Γιάννενα, την Δευτέρα, 20 Απρίλιου 2015, στις 7.30 μ.μ., στα Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής» (παλιά Σφαγεία)

Ανάλογες παρουσιάσεις θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα με αρχή από την Ήπειρο και την Αθήνα, ως κατωτέρω:

  • στην Πρέβεζα: 22/4/2015, 7μ.μ ( Θεοφάνειος Αίθουσα Τέχνης, με διοργάνωση από το Επιμελητήριο Πρέβεζας, τον Δήμο, την ΕΓΕ Πρέβεζας)
  • στην Αρτα: 27/4/15, 7.μμ (Αίθουσα Επιμελητηρίου, με διοργάνωση από το Επιμελητήριο Άρτας και την Αναπτυξιακή του Εταιρεία του)
  • Αθήνα: Τετάρτη, 20/Μαίου 2015, 7μ.μ Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας (Ακαδημίας 18, με διοργάνωση από τις Εκδόσεις «Οσελότος».

Το βιβλίο:

  • Αποτελεί μια απόπειρα προσέγγισης του θέματος της κοινωνικής οικονομίας και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας που σήμερα αποτελεί ανάγκη των καιρών και προοπτική για μια ανθρώπινη κοινωνία με ένα άλλο παραγωγικό και καταναλωτικό μοντέλο ανάπτυξης και των δυνατοτήτων του τομέα αυτού για απασχόληση και για δραστηριοποίηση (επαγγελματική, ή κοινωνική) μέσα από συλλογικά εγχειρήματα (Συνεταιρισμούς, Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (κοιν. Σ.Επ.) ή/και Μαζικούς και Αλληλέγγυους Φορείς
  • Είναι ενημερωτικό αλλά και εκπαιδευτικό εγχειρίδιο (για αυτο-εκπαίδευση ή δια ζώσης εκπαίδευση) και συμπεριλαμβάνει και cd με «Το εγχειρίδιο του Εκπαιδευτή και το «Αναλυτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης» (για εφαρμογή σε εκπαιδευτικά προγράμματα Κοινωνικής Οικονομίας και Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.
  • Απευθύνεται στο ευρύτερο αναγνωστικό κοινό, σε άνεργους-μελλοντικούς κοινωνικούς επιχειρηματίες, σε υπάρχοντες κοινωνικούς επιχειρηματίες, σε δραστηριοποιούμενους και θιασώτες του Τρίτου τομέα, σε στελέχη Συλλογικών Φορέων της Αλληλέγγυας Οικονομίας, σε πολιτικούς και Managers Φορέων, σε στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Τραπεζικών Ιδρυμάτων και Συλλόγων, σε εκπαιδευτές εκπαιδευόμενους στο εν λόγω θέμα, σε στελέχη εκπαιδευτικών κέντρων, και γενικότερα σε όσους ασχολούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον Τρίτο τομέα της οικονομίας (Κοινωνική Οικονομία, Αλληλέγγυα Οικονομία, Κοινωνία Πολιτών).

Η Ντούλια Δώρα είναι οικονομολόγος, σύμβουλος και εμπειρογνώμων σε θέματα Κοινωνικής Οικονομίας και Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Διετέλεσε Γενική Γραμματέας Ισότητας (1989) και υπηρέτησε για 33 έτη στο Δημόσιο τομέα (Νομαρχία Ιωαννίνων, Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης). Έχει 20ετή εμπειρία στον Ιδιωτικό τομέα (ως εκπαιδεύτρια, μελετητήρια και υπεύθυνη σε προγράμματα Γυναικείας και Κοινωνικής επιχειρηματικότητας) και είναι μέλος δύο κοινωνικών επιχειρήσεων. Για χρόνια υπήρξε ενεργό μέλος του Γυναικείου Κινήματος και πρόεδρος λαικοσυμμετοχικών θεσμών (Νομαρχιακής Επιτροπής Ισότητας Ιωαννίνων και Αθηνών και Νομαρχιακής Επιτροπής Πολιτισμού Ιωαννίνων).

20042015_ioannina

22042015_prebeza

27042015_arta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

Comments

comments

© 0421 ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie
?

?

DownLoad Android App

?
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close
Close

Σας βοηθούμε στην σύσταση της ΚοινΣεπ σας δείτε εδώ!

καλέστε για ενημέρωση σε ένα από τα τηλέφωνα εδώ 69310.25400 - wind / 6956.6956.66 - vodafone
η στείλτε μήνυμα από εδώ για κάθε σας απορία η ανάγκη βοήθειας στην σύσταση της ΚοινΣΕπ σας

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Προσοχή – ΔΕΝ έχουμε καμία οργανική σχέση με το Υπουργείο Εργασίας

images

Monthly Stats 2012 - 2017