Η Δροσοσταλίδα ΚοινΣΕπ και το ΚΕΚ ΙΡΙΣ, διοργανώνουν Ημερίδα με τίτλο «ΣΚΕΨΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΔΡΑΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ»


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 12χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 640 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η Δροσοσταλίδα ΚΟΙΝΣΕΠ και το ΚΕΚ ΙΡΙΣ, διοργανώνουν Ημερίδα με τίτλο «ΣΚΕΨΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΔΡΑΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ», την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30-20:30 στην Αθήνα, Ακαδημίας 7, 6ος όροφος. Η Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών θα παρουσιάσει, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου ETC4SE, 8 καινοτόμες ιδέες στον τομέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας από την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Πορτογαλία και την Ολλανδία.

Οι ιδέες αυτές θα διαγωνισθούν στο πλαίσιο της Ημερίδας με τη μέθοδο του pitching (σύντομες αλλά περιεκτικές παρουσιάσεις των 5 λεπτών) και οι νικητές θα αναδειχθούν από μια ειδική διεθνή επιτροπή.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς, ερευνητές, φορείς και οργανώσεις που δραστηριοποιούνται ή ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον τομέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής από το ΚΕΚ ΙΡΙΣ.

Σας παρακαλούμε θερμά να προωθήσετε την πρόσκληση στους εκπαιδευομένους σας, φοιτητές, συνεργάτες και στο δίκτυό σας.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του έργου: www.etc4se.eu