Θα βρέξει… πυκνές χρηματοδοτήσεις για τις ΚοινΣΕπ το επόμενο διάστημα


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Πυκνή θα είναι η ροή των χρηματοδοτήσεων για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία. Το θέμα είναι να είναι έτοιμες και οι ΚοινΣΕπ να απορροφήσουν τους πόρους και να μειωθεί κι άλλο η ανεργία.

Αυτό τόνισε στην ημερίδα που διοργάνωσε χθες το απόγευμα στην Ξάνθη, το Δίκτυο ΚοινΣΕπ ΑΜ-Θ και το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, ο νέος Ειδικός Γραμματέας της Κ.ΑΛ.Ο, Ευάγγελος Νικολαΐδης.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Νικολαΐδης ανέφερε πως στα μέσα Δεκέμβρη ολοκληρώνεται η πρώτη φάση με τις χρηματοδοτήσεις της τάξεως των 27 εκ ευρώ και αφορούν τις υφιστάμενες ΚοινΣΕπ.

Η Σελίδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει στην σύσταση της ΚοινΣΕπ σας άμεσα με την τεχνογνωσία των 6 ετών που διαθέτει και την δημιουργία άνω των 200 ΚοινΣΕπ στείλτε μας το μήνυμα σας από εδώ τώρα.

Η δεύτερη φάση αφορά επιχορηγήσεις από τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα και είναι της τάξης από 25.000 έως 250.000 ευρώ.

Επίσης υπάρχει χρηματοδότηση ύψους 11 εκ ευρώ για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας ΚοινΣΕπ και 2 εκ ευρώ που απευθύνονται για ΚοινΣΕπ από ΑΜΕΑ.