Κάλεσμα σε μεταπτυχιακούς φοιτητές από την Κοινσέπ Καννάβιο για διπλωματική


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Ανοιχτό κάλεσμα σε Μεταπτυχιακούς φοιτητές (Γεωπονικό, Οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων, κλπ), να εκπονήσουν Διπλωματική Εργασία με θέμα την βιομηχανική κάνναβη απευθύνει η ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΑΝΝΑΒΙΟ.

Θέμα της εργασίας, σύμφωνα με την ΚΟΙΝΣΕΠ, μπορεί να είναι:

  1. Μελέτη Σκοπιμότητας ή Επιχειρηματικό/ Επενδυτικό Σχέδιο για την δημιουργία Μονάδας Μεταποίησης και Συσκευασίας Βιομηχανικής Κάνναβης (μικρής κλίμακας)
  2. Μελέτη Σκοπιμότητας ή Επιχειρηματικό/ Επενδυτικό Σχέδιο για την δημιουργία Μονάδας Επεξεργασίας Βιομηχανικής Κάνναβης (μεγάλης κλίμακας).

«Σαν ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΑΝΝΑΒΙΟ θα προσφέρουμε την μελέτη περίπτωσης (case study), τεχνογνωσία, δεδομένα και πληροφορίες, καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη.

Τα σχέδιά μας αφορούν μια μικρή μονάδα μεταποίησης και συσκευασίας και μια μεγάλη μονάδα βιομηχανικής επεξεργασίας.

Επίσης μας ενδιαφέρει να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε διπλωματική εργασία πάνω στην καλλιέργεια και μεταποίηση της βιομηχανικής κάνναβης με ότι μέσα και επαφές διαθέτουμε», επισημαίνει στην σχετική πρόσκληση.

Σημειωτέον ότι η ΚΟΙΝΣΕΠ KANNABIO είναι ένας παραγωγικός συνεταιρισμός βιολογικής κλωστικής κάνναβης, μέλος της European Industrial Hemp Association (EIHA).

«Μπορούμε να συμμετέχουμε σε ερευνητικά πρόγράμματα (πχ Horizon2020) ως SME, παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι καθηγητές να έρθουν σε επικοινωνία», σημειώνεται στην πρόσκληση.

Για επικοινωνία
Μιχάλης Θεοδωρόπουλος, 6977705226
kannabiohemp@gmail.com

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep