Κάνετε αυτά τα 5 λάθη στην επιχείρησή σας;


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΟι περισσότεροι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων μαθαίνουν την επιχειρηματικότητα στην πορεία διοίκησης της επιχείρησής τους, και πολλές φορές από τα λάθη τους.

Δέχονται αρκετή πίεση σε όλους τους τομείς και φυσικά αγαπούν και πονούν πολύ τη δουλειά τους. Η πίεση αυτή οδηγεί πολλές φορές σε λάθη, όπως λανθασμένες κινήσεις management, μη αποδοτικές επενδύσεις, λανθασμένη εκτίμηση της ρευστότητας και πολλά άλλα.

Γενικότερα, όμως, ένας επιχειρηματίας που έχει τη σωστή πληροφόρηση και διαβάζει πολύ μπορεί να μειώσει σημαντικά την πιθανότητα λάθους!

Διαβάστε παρακάτω πώς θα αποφύγετε τα πιο κοινά λάθη: …. συνέχεια εδώ

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep