ΚΑλΟ EXPO’18 Παράταση στη συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 6χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 390 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπΕσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Σε συνέχεια σχετικά της προηγούμενης επικοινωνίας που είχαμε στις 24 Οκτωβρίου 2018, όπου σας επισυνάψαμε τον κανονισμό συμμετοχής και τη «φόρμα οριστικής υποβολής της Κ.ΑΛ.Ο. ΑΤΗΕΝS EXPO ’18». Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, κατόπιν των αιτημάτων σας, δίνεται παράταση στη συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος (link) μέχρι και τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στις 12 μ.μ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η ΦΟΡΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00 μ.μ., ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.

Ελπίζουμε στο καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και στηριζόμαστε στη μέγιστη συνεργασία μας.

Στοιχεία επικοινωνίας:
expo_kalo@ypakp.gr
2103256038, 2103256574


Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2020 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!