Κορωνοϊός: Νέα μέτρα από την κυβέρνηση – Κλείνουν τα εμπορικά καταστήματα – Ποια εξαιρούνται


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 630 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


“Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες ότι θα υπάρξει καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Επιτείνουν τη σύγχυση. Δεν πρόκειται να κλείσουν οι δρόμοι” τόνισε κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κατά την οποία ανακοίνωσε νέα μέτρα για την παρεμπόδιση εξάπλωσης του κορονοϊού.

Επίσης, η κ. Πελώνη είπε ότι κλείνουν από την Τετάρτη όλα τα εμπορικά καταστήματα, αλλά θα παραμείνουν ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ, τα φαρμακεία, τα πρατήρια βενζίνης, οι φούρνοι, τα συνεργεία και οι τράπεζες. Επίσης, όπως ανακοίνωσε η κ. Πελώνη, από την Τρίτη 17 Μαρτίου δεν θα ισχύει ο Δακτύλιος και αυτό θα διαρκέσει έως το τέλος Απριλίου.

Άλλο ένα μέτρο που επίσης, αποφασίστηκε, είναι ότι θα μπαίνουν υποχρεωτικά σε καραντίνα 14 ημερών όσοι επιστρέφουν από το εξωτερικό.