Κρήτη Έκθεση Γυναικείων Συνεταιρισμών και Οικοτεχνίας


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 630 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η έκθεση αναμένεται να καλύψει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων με πλούσιες διατροφικές προτάσεις από Γυναικείους Συνεταιρισμούς του νησιού μας αλλά και οικοτεχνικές μονάδες παραγωγής.

Η Κοιν.Σ.Επ. Κοινωφέλεια σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνει την “Έκθεση Γυναικείων Συνεταιρισμών και Οικοτεχνίας”, στις 29-30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου 2018, στην πλατεία Δασκαλογιάννη, στο Ηράκλειο, με την υποστήριξη του Δημου Ηρακλείου.

Η έκθεση αναμένεται να καλύψει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων με πλούσιες διατροφικές προτάσεις από Γυναικείους Συνεταιρισμούς του νησιού μας αλλά και οικοτεχνικές μονάδες παραγωγής. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν καλλιτεχνικές δημιουργίες από τις συλλογές των οικοτεχνών, να γνωρίσουν τεχνικές και να ενημερωθούν για τις πρακτικές τους.

Το Σάββατο 30 Ιουνίου θα έχουμε τη χαρά και τη τιμή να φιλοξενήσουμε την κα Κατερίνα  Γ. Τσούκη, ερευνήτρια και συγγραφέα του βιβλίου “Κρήτη…. όταν η παράδοση δημιουργεί το μέλλον! “, το οποίο παρουσιάζει τους γυναικείους συνεταιρισμούς της Κρήτης, η οποία θα μας μιλήσει για αυτούς. Θα ακολουθήσει παρουσίαση των συνεταιρισμών και κοιν.σ.επ. που συμμετέχουν στην έκθεση. Η ημέρα θα κλείσει με τη μουσική συνάντηση των Θύμιου Μπαρδαμάσκου, Γιώργου Σταυράκη και Λευτέρη Τσιτουρη, οι οποίοι θα μας ταξιδέψουν σε ρεμπέτικους και λαϊκούς δρόμους.

Τη Κυριακή 1 Ιουλίου το μεσημέρι μία ακόμα συνάντηση θα μας προσφέρει ένα μουσικό ταξίδι στη παράδοση, με τους Θεόφιλο Ποζίδη, Δημήτρη Ταβανίδη και Βαγγέλη Τζούφκα.

Ελάτε να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες και τα προϊόντα των Γυναικείων Συνεταιρισμών, των Κοιν.Σ.Επ και των οικοτεχνών και να περάσετε καλά σε ένα τριήμερο αφιερωμένο στη συλλογικότητα, τη δημιουργικότητα και την τέχνη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/6:
Έναρξη έκθεσης 10πμ

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/6: 7μμ
~ Χαιρετισμός εκπροσώπου Περιφέρειας Κρήτης
~ Ομιλία της Κας Κατερίνας Γ. Τσούκη Ερευνήτρια και συγγραφέας του βιβλίου ‘Κρήτη…. όταν η παράδοση δημιουργεί το μέλλον!’
~ Παρουσίαση Γυναικείων Συνεταιρισμών
~ Μουσική συνάντηση με τους
Θύμιο Μπαρδαμάσκος, Γιώργος Σταυράκης, Λευτέρης Τσιτουρης

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/7 : 1.30 μμ
~ Μουσική συνάντηση με τους  Θεόφιλος Ποζίδης, Δημήτρης Ταβανίδης, Βαγγέλης Τζούφκας
~ Λήξη έκθεσης 10 μμ