Με Επιτυχία συνεχίζεται η παρουσίαση του βιβλίου για την Κοινωνική Οικονομία!


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 500 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Ενημέρωση για τις παρουσιάσεις του βιβλίου μου με τίτλο “Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα” και υπότιτλο: “Μια δυναμική προοπτική ενάντια στην οικονομική κρίση”, στα Γιάννενα, Πρέβεζα και Άρτα τον Απρίλιο 2015

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στα Γιάννενα, Πρέβεζα και Άρτα οι παρουσιάσεις του ως άνω βιβλίου μου εκδοθέν από τις εκδόσεις ΟΣΕΛΟΤΟΣ, στις 20, 22 και 27 Απρίλιου 2015 αντίστοιχα.

03

Οι παρουσιάσεις έγιναν με πρωτοβουλία Δήμων, Επιμελητηρίων και Γυναικείων οργανώσεων και με παρουσιαστές άτομα εξειδικευμένα στο θέμα και δραστηριοποιούμενα στον τομέα της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας. Με αφορμή το βιβλίο, συζητήθηκαν και στις 3 πόλεις τα επίκαιρα θέματα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και των προοπτικών της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα.

Σε όλες της παρουσιάσεις παρευρέθηκαν άνεργοι-ενδιαφερόμενοι για την δημιουργία κοινωνικών επιχειρήσεων, υπάρχοντες κοινωνικοί επιχειρηματίες, Τοπικές Αρχές, Δήμαρχοι και Δημοτικά Συμβούλια, Κοιν.Σ.Επ., Επιμελητήρια, Σύλλογοι της Κοινωνίας των Πολιτών, εκπαιδευτές, στελέχη συνεταιρισμών και της Τράπεζας Ηπείρου και αναγνώστες από το ευρύτερο κοινό.

[cincopa A0LAficNuUvX]

Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις δυνατότητες του τομέα της Κοινωνικής οικονομίας, στις δυνατότητες, στις προοπτικές, σε καλές πρακτικές υφιστάμενων κοινωνικών σε τοπικό επίπεδο, και στα βήματα δημιουργίας αυτών.
Παράλληλα, στην Άρτα και Πρέβεζα αποφασίστηκε η δημιουργία Συντονιστικής Ομάδας από εκπροσώπους φορέων και υπάρχοντες και εν δυνάμει κοινωνικούς επιχειρηματίες, για πληροφόρηση και κινητοποίηση του τοπικού κοινωνικού κεφαλαίου προς την κατεύθυνση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και η πραγματοποίηση και άλλων εκδηλώσεων – σεμιναρίων για το ίδιο θέμα.


Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε Δευτέρα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep