Νομικό ασυμβίβαστο στην χρηματοδότηση ΚοινΣΕπ μέσω ΕΣΠΑ Νεοφυούς επιχειρηματικότητας.


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΗ ένταξη στην χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας γίνεται σε όλες σχεδόν τις νομικές μορφές περιλαμβανομένης και της επιχειρηματικής μορφής ΚοινΣΕπ του νόμου 4019/11 με κάποιους όρους.

  1. Κάρτα Ανεργίας σε όλα τα μέλη
  2. Επιδοτούμενοι ΚΑΔ
  3. Μη συγγενικότητα των ιδρυτικών μελών
  4. Απαγόρευση μισθωτής εργασίας σε όλη την διάρκεια της επιδότησης στα επιδοτούμενα μέλη.

Δυστυχώς για ανεξήγητους λόγους οι οποίοι και προσκρούουν ευθέως στο πνεύμα του νόμου 4019/11 που δίνει το δικαίωμα στα ιδρυτικά μέλη να προσλαμβάνονται με θέση εξαρτημένης εργασίας στην ίδια τους την επιχείρηση η αρμόδια διαχειριστική αρχή ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την πρόσληψη των ιδρυτικών μελών με μισθωτή εργασία στην ίδια τους την ΚοινΣΕπ.

Έχει ήδη τεθεί το ερώτημα τηλεφωνικά αλλά και ηλεκτρονικά  και η απάντηση ήταν η ανωτέρω και την αναμένουμε και γραπτά.

Παρόλα αυτά έχουμε ήδη υποβάλει το ερώτημα στους αρμόδιους υπουργούς για απάντηση και επίλυση του ασυμβιβάστου αυτού.

Εν και εσείς έχετε καταθέσει σαν υπό σύσταση ΚοινΣΕπ αίτημα για επιδότηση μέσα από το ανωτέρω πρόγραμμα να το έχετε υπόψη σας μέχρι την επίλυση του καθώς σε άλλη περίπτωση εκπίπτετε από το πρόγραμμα και σας ζητούνται τα χρήματα πίσω.

Αν έχετε τέτοιο θέμα στείλτε μας το μήνυμα σας από την φόρμα επικοινωνίας στην συνέχεια.

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep