Πρώτη Πανελλαδική συνάντηση ΚοινΣΕπ για τα Προβλήματα το Παρόν και το Μέλλον της Κοινωνικής Οικονομίας


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας σας προσκαλεί στην πρώτη διαδικτυακή ανοικτή συνάντηση γνωριμίας και καταγραφής των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ΚοινΣΕπ και την Προοπτική τους στην Επανεκκίνηση της Οικονομίας στην Μετά κορωνοϊό εποχή.

Θέματα που θα τεθούν από τους Διοργανωτές είναι η μέχρι τώρα πορεία των ΚοινΣΕπ οι προοπτικές τους, οι αναμενόμενες χρηματοδοτήσεις, θέματα δυσλειτουργίας των εμπλεκομένων φορέων και δημοσίων υπηρεσιών, η αντιμετώπιση από τις Τράπεζες και γενικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΚοινΣΕπ με κάθε εμπλεκόμενο φορέα κατά την άσκηση της δραστηριότητας τους.

Φυσικά θα μπορεί κάθε φορέας να εκφράσει τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει για καταγραφή και προώθηση στους αρμόδιους φορείς προς επίλυση τους.

Σας καλούμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας στην φόρμα στην συνέχεια για να λάβετε την πρόσκληση και αν θέλετε μπορείτε να μας επισυνάψετε τους δικούς σας προβληματισμούς που θα μπορούν να τεθούν δημόσια στην συζήτηση η να μας αναφέρετε άλλο θέμα που θα θέλατε ίσως να τεθεί προς συζήτηση.

Την Εκδήλωση Διοργανώνουν οι παρακάτω Φορείς και οι Εκπρόσωποι τους

  • {Κοινωνική Επιχειρηματικότητα & Υποστήριξη ΚοινΣΕπ} Φίσκιλης Άγγελος
  • {Orbis Anima ΚοινΣΕπ} Ηλιοπούλου Ευαγγελία
  • {Line Care ΚοινΣΕπ} Νικολάου Γεώργιος
  • {Θεϊκή Αμβροσία ΚοινΣΕπ} Ιωαννίδης Βασίλης
  • {Δράση Νίκαιας ΚοινΣΕπ} Γουνάκης Ευστάθιος
  • {Δρω24 ΚοινΣΕπ} Μάκης Μοσχοβούδης
Αν είσαστε υπό σύσταση αναφέρετε το όνομα
πείτε μας μερικά λόγια για τον φορέα σας η καταθέστε ερωτήματα προς συζήτηση

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep