Ανακοίνωση για την έκδοση Πιστοποιητικού Μέλους 2019


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μητρώου Κοινωνικής Οικονομίας που αναρτήθηκε σήμερα γίνεται γνωστό το παρακάτω σχετικά με την έκδοση Πιστοποιητικού Μέλους για την χρήση 2018.

Σύμφωνα με το άρθρο 29 του ν.4430/2016 και το άρθρο 16 παρ. 5 της Υπουργικής Απόφασης αρ.61621/Δ5.2643 η υποβολή δικαιολογητικών για την έκδοση Πιστοποιητικού Μέλους 2019, γίνεται εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία εμπρόθεσμης συνεδρίασης της τακτικής Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, και το αργότερο μέχρι τη λήξη της υποβολής της ετήσιας φορολογικής δήλωσης.

Εάν δέν έχετε τα αναγκαία έγγραφα μπορείτε να μας τα ζητήσετε από την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ. Η Αν δεν μπορείτε να τα υποβάλετε μόνοι σας ζητήστε μας να σας δώσουμε την προσφορά μας για αυτήν και άλλες υποστηρικτικές μας υπηρεσίες συμπληρώνοντας την κατάλληλη φόρμα στην συνέχεια.

 

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep