Ποδοσφαιρικό Τουρνουά αγάπης για τη 4amea ΚοινΣΕπ


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 12χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 640 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Φίλοι μου, το Σάββατο του Λαζάρου στις16 Απριλίου του 2022 μία ολοήμερη εκδήλωση αγάπης, στήριξης και αποδοχής των ανθρώπων με αναπηρία θα λάβει χώρα, στον Αστέρα Αρτέμιδος που βρίσκεται στην οδό Τζακιών 30, στην Παλλήνη.

Ο χώρος είναι αθλητικός και ανήκει στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Θεόδωρο Αρμύλαγο, ο οποίος γεμάτος ευαισθησία οργανώνει για το Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ-4ΑΜΕΑ ένα τουρνουά ποδοσφαίρου που θα συμμετέχουν πάνω από 30 ομάδες.

Η συμμετοχή των ομάδων είναι πρωτοφανής, όλοι εμείς οι άνθρωποι της 4ΑΜΕΑ σας ευχαριστούμε όλους γι’ αυτό.

Στις 16 του Απρίλη μπορείτε όσοι επιθυμείτε να φέρετε τρόφιμα για τα “προστατευόμενα” μέλη μας, όπως και να αγοράσετε από εμάς τις πασχαλινές σας λαμπάδες οι οποίες είναι χειροποίητες φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι για την ενίσχυση του Πασχαλινού τραπεζιού των συνανθρώπων μας.

Ο χώρος προσφέρεται για ανθρώπους με αναπηρία είναι ασφαλής και φυλασσόμενος, και προσφέρεται για παιδιά ΑμεΑ.

Θα σας περιμένουμε όσοι μπορείτε να γνωριστούμε από κοντά, και να μιλήσουμε για το σκοπό της 4ΑΜΕΑ. Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ – 4ΑΜΕΑ