Πρόσκληση σε Εκδήλωση – Έκθεση για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία στην Δυτική Ελλάδα


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.Α.Λ.Ο), προγραμματίζει την υλοποίηση μίας ενημερωτικής εκδήλωσης – έκθεσης, την Παρασκευή 6 Ιουλίου στην Πάτρα για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία στην Περιφέρειά Δυτικής Ελλάδας .

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ξεκινήσει μία δικτύωση και γνωριμία ανάμεσα στους φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, η ενημέρωση τους για τις τρέχουσες εξελίξεις , η παρουσίαση καλών πρακτικών καθώς και η ενημέρωση δυνητικών μελλοντικών επιχειρηματιών Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που πρόκειται να προκύψουν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα « Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020».

Η Εκδήλωση – Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Αγοράς Αργύρη και θα υπάρχει η ευκαιρία προβολής της επιχείρησής σας εφόσον το θελήσετε (είτε μέσω stands – είτε μέσω πάγκων  κ.λ.π).

Για την συμμετοχή σε αυτή την διοργάνωση είτε ως συμμετέχων στην έκθεση είτε ως ακροατής, παρακαλούμε να μας απαντήσετε μέχρι την Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Θα χρειαστούμε το τηλέφωνο επικοινωνίας σας, το όνομα τους υπευθύνου της επιχείρησής σας, το αντικείμενο δραστηριότητάς σας και όποια άλλη πληροφορία κρίνετε απαραίτητη.

Για οποιαδήποτε απορία και διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα :

  1. Τζουνοπούλου Χριστίνη  : 2613611425
  2. Μπουρλή Χρύσα  : 2613611401
  3. Αδαμοπούλου Ρούλα : 2613611407
  4. Πουλιάση Ελένη : 2613611403

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep