Πρόσκληση Συμμετοχής στο Φεστιβάλ Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 12χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 640 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Συμμετοχή στις εκδηλώσεις του έργου Ευ Αειφορείν για την ενίσχυση της καλλιέργειας συνεργασιών μεταξύ ιδιωτικών και κοινωνικών επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της πιλοτικής εφαρμογής του έργου Εταιρική Υπευθυνότητα και Αειφορεία-Ευ Αειφορείν θα διεξαχθεί η εβδομάδα κοινωνικής επιχειρηματικότητας από 14 έως 18 Οκτωβρίου 2015 στο χώρο του Europe Direct (Σόλωνος και Μασσαλίας). Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι κοινωνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν θα μπορούν να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε στελέχη ιδιωτικών επιχειρήσεων με στόχο την καλλιέργεια συνεργασιών.

images

Όσα μέλη κοινωνικών επιχειρήσεων επιθυμούν να έχουν παρουσία με stand ή ενημερωτικό υλικό ή θέλουν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το 210-8838550 κος Κομπογιάννης.