Πρόσκληση Συμμετοχής στο Φεστιβάλ Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Συμμετοχή στις εκδηλώσεις του έργου Ευ Αειφορείν για την ενίσχυση της καλλιέργειας συνεργασιών μεταξύ ιδιωτικών και κοινωνικών επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της πιλοτικής εφαρμογής του έργου Εταιρική Υπευθυνότητα και Αειφορεία-Ευ Αειφορείν θα διεξαχθεί η εβδομάδα κοινωνικής επιχειρηματικότητας από 14 έως 18 Οκτωβρίου 2015 στο χώρο του Europe Direct (Σόλωνος και Μασσαλίας). Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι κοινωνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν θα μπορούν να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε στελέχη ιδιωτικών επιχειρήσεων με στόχο την καλλιέργεια συνεργασιών.

images

Όσα μέλη κοινωνικών επιχειρήσεων επιθυμούν να έχουν παρουσία με stand ή ενημερωτικό υλικό ή θέλουν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το 210-8838550 κος Κομπογιάννης.

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep