Σε 25 καταστήματα τα προϊόντα της ΚοινΣΕπ Σπάρτακος


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 630 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Άνοιγμα στην αγορά της Κομοτηνής έχει κάνει το τελευταίο διάστημα η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Σπάρτακος (ΚοινΣΕπ), που ήταν άλλωστε και η πρώτη ΚοινΣΕπ που έκανε την εμφάνισή της στην Κομοτηνή, επίσημα στις αρχές του 2013.

Πλέον εν έτει 2018, ο συνεταιρισμός μετρά εικοσιτρείς συνεταιριστές και ο πρόεδρος και γεωπόνος Δημήτρης Αμανατίδης, μας μιλάει για το άνοιγμα στην αγορά της Κομοτηνής. “Αυτή τη στιγμή έχουμε περίπου 25 καταστήματα με τα οποία συνεργαζόμαστε στην Κομοτηνή.

Ο Γιώργος Ζαφειρίδης, μέλος του συνεταιρισμού και πωλητής μας, κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι”, μας πληροφορεί σχετικά.

Ο κος Αμανατίδης, εξηγεί τον τρόπο παραγωγής, από το χωράφι στο ράφι χωρίς συντηρητικά και όλα φτιαγμένα στην γη της Ροδόπης: “Μπήκαμε στην παραγωγή αλεύρων και ζυμαρικών. Τα προϊόντα μας είναι όλα χωρίς καθόλου χημικά σε όλη τη διαδικασία παραγωγής και είναι από δίκοκκο σιτάρι το οποίο και καλλιεργούμε εμείς οι ίδιοι. Η παραγωγή είναι καθετοποιημένη, δηλαδή παράγουμε αλεύρι ολικής άλεσης και ζυμαρικά ολικής άλεσης από δίκοκκο σιτάρι. Ονομάσαμε αυτή τη σειρά προϊόντων Αγνοκαθάριο”.

Ο ίδιος δεν κρύβει πως το προϊόν – όπως είναι άλλωστε λογικό λόγω της αμιγώς βιολογικής παραγωγής του – είναι πιο ακριβό από τα εμπορικά “αλλά εμείς δεν πάμε να ανταγωνιστούμε αυτά τα προϊόντα. Έχουμε μία εξειδικευμένη αγορά, με ιδιαίτερη γεύση και ποιότητα. Κάποιοι επιλέγουν τα προϊόντα μας για λόγους υγείας και κάποιοι άλλοι για λόγους επιλογής και διάθεσης”, καταλήγει.

https://www.xronos.gr