“Στόχος ένα καθαρότερο περιβάλλον”


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 6χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 390 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπΕσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΤην εγκατάσταση νέας πρέσας ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή της Κοιν.Σ.Επ Τήνου, θέλοντας όπως χαρακτηριστικά ανέφερε να “ αναδείξει τη βιωσιμότητα της κοινωνικής και τις προοπτικές της”.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε από τις αρχές του 2015 θα εγκατασταθεί στη μονάδα ανακύκλωσης της Κοιν.Σ.Επ. (Ν. Κορνάρου 10, Αγκάλη, δίπλα από το Κέντρο Υγείας) η νέα πρέσα δεκαπλάσιας δυναμικότητας από την υφιστάμενη, η οποία, με κινητήριο δύναμη τη μεγάλη συμμετοχή και αμέριστη συμπαράσταση των κατοίκων της Τήνου, θα είναι σε θέση να δεματοποιεί έως 900 τόνους ανακυκλώσιμων υλικών (χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο, κ.α) το χρόνο.

πηγή


Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2020 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!