Συναυλία Συγκέντρωσης Τροφίμων για Άπορους Πειραιώτες από την ΚοινΣΕπ “Ίασης Υγεία Φροντίδα”


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Πιστοί στην ανάγκη αλληλεγγύης στην πράξη, έναντι των συμπολιτών μας που έχουν χτυπηθεί από την κρίση και έχουν καθημερινές ανάγκες επιβίωσης, η ΚοινΣΕπ «ΙΑΣΙΣ ΥΓΕΙΑ- ΦΡΟΝΤΙΔΑ» και ο Πειραιώτης επιχειρηματίας στο χώρο του αυτοκινήτου Πέτρος Μαυρέας -γνωστός για ανάλογες δράσεις αλληλεγγύης- αποφάσισαν να διοργανώσουν ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΗΣ, με σκοπό τη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ για άπορους Πειραιώτες.

Η Συναυλία και η συγκέντρωση τροφίμων, θα γίνει στην επιχείρηση Μαυρέα (Αγίων Αναργύρων 6 και Θηβών), το Σάββατο 16 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ και οι Πειραιώτες που θα προσφέρουν τρόφιμα θα έχουν τη χαρά θα διασκεδάσουν με τον γνωστό DJ«Ξενοφών» και το συγκρότημα του Γιώργου Κωνσταντινόπουλου, τη Βάσια Κυρίτση (τραγούδι) και τον Μιχάλη Ντουρουντό (πλήκτρα).

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν:

  1. Στην Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ»
  2. Στο σωματείο Πολυτέκνων Πειραιώς και Νήσων
  3. Στην εκκλησία «Αγίου Ιωάννη Ρέντη», στα γεύματα αγάπης.
  4. Στην εκκλησία «Άγιος Γεώργιος» στο Πέραμα.Καλούμε όλους τους ευαίσθητους Πειραιώτες να στηρίξουν τον πλησίον μας που έχει ανάγκη και την προσπάθειά μας. Ας δείξουμε όλοι την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό μας.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep