FaceBook Twitter

ΔΙΚΤΥΟ - Κοιν.Σ.Επ. | Η Μοναδική ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας - από τον Δεκέμβρη του 2012 σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! Με την υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων και εθελοντών για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα | Επικοινωνία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 100 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ

Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.

Εναλλακτικές μεθόδους για την συντήρηση υποδομών σε γειτονιές της πόλης ξεκινάει να χρησιμοποιεί ο Δήμος Καλαμάτας. Ο λόγος για τον θεσμό της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης, γνωστής πλέον και ως ΚΟΙΝΣΕΠ.

Πρόκειται ουσιαστικά για έναν αστικό συνεταιρισμό, τον οποίο αποτελεί συνήθως μία ομάδα ανθρώπων που κατέχουν συνεταιριστικές μερίδες. Αυτή η ομάδα συνάπτει με έναν δημόσιο φορέα, εν προκειμένω το Δήμο Καλαμάτας, προγραμματική σύμβαση με σκοπό την παροχή είτε κοινωνικών, είτε τεχνικών υπηρεσιών. Ο φορέας από την πλευρά του διαθέτει στην ΚΟΙΝΣΕΠ τα χρήματα που απαιτούνται για την προμήθεια των υλικών, αλλά και για τα μεροκάματα των ατόμων που θα απασχοληθούν.

Χθες μάλιστα στην Καλαμάτα υπεγράφη προγραμματική σύμβαση μεταξύ του δήμου και της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης “Συμπαράσταση στη Δυτική Γειτονιά Αγίας Τριάδος” από το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα και τον εκπρόσωπο της ΚΟΙΝΣΕΠ Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο. Η σύμβαση αποσκοπεί στην υλοποίηση της δράσης: “Καθαρισμοί και συντηρήσεις περιοχής Αγίας Τριάδος στη Δυτική Γειτονιά” και η ομάδα των πολιτών που στελεχώνει την ΚΟΙΝΣΕΠ επελέγη κατόπιν συνεργασίας του δήμου με το δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Τριάδος.

Ο κ. Μαστραγγελόπουλος διαβεβαίωσε το δήμαρχο ότι τη συγκεκριμένη περιοχή “θα την ομορφύνουμε”, μιλώντας εξ ονόματος των μελών της ΚΟΙΝΣΕΠ.

Οι εργασίες που θα γίνουν είναι: καθαρισμός χώρων από απορρίμματα με προϋπολογισμό 3.500 ευρώ, συντήρηση χλοοταπήτων με προϋπολογισμό 3.000 ευρώ, καθαρισμός αυτοφυούς βλάστησης με προϋπολογισμό 3.500 ευρώ, κοπή αναβλαστημάτων – κλαδέματα με προϋπολογισμό 1.000 ευρώ, καθαρισμός και ασβέστωμα κρασπέδων με προϋπολογισμό 1.000 ευρώ και ελαιοχρωματισμοί με προϋπολογισμό 1.000 ευρώ. Το σύνολο των εργασιών αντιστοιχεί σε 13.000 ευρώ.

http://www.eleftheriaonline.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

Comments

comments

© 1062 ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie
?

?

DownLoad Android App

?
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close
Close

Σας βοηθούμε στην σύσταση της ΚοινΣεπ σας δείτε εδώ!

καλέστε για ενημέρωση σε ένα από τα τηλέφωνα εδώ 69310.25400 - wind / 6956.6956.66 - vodafone
η στείλτε μήνυμα από εδώ για κάθε σας απορία η ανάγκη βοήθειας στην σύσταση της ΚοινΣΕπ σας

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Προσοχή – ΔΕΝ έχουμε καμία οργανική σχέση με το Υπουργείο Εργασίας

images

Monthly Stats 2012 - 2017