Σχήμα ΚοινΣΕπ By the Lake, από τα Γιάννενα στις ΗΠΑ


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


To By the Lake, το ντοκιμαντέρ που έφτιαξαν οι άνθρωποι του Τύπου Ιωαννίνων, με θέμα τη μουσική σκηνή των Ιωαννίνων, μεταξύ 1975-1995, έφτασε στις ΗΠΑ και το Λος Άντζελες.

Είναι στην επίσημη επιλογή του φεστιβάλ Legendary DOC, στο Λος Άντζελες και θα κάνει την παγκόσμια διαδικτυακή του πρεμιέρα στις 25 Νοεμβρίου. Περισσότερα για την προβολή, υπάρχουν εδώ

Σημειώνεται ότι οι θεατές έχουν και δικαίωμα ψήφου, που θα επηρεάσει τις τελικές βραβεύσεις

Το By the Lake είναι ένα ντοκιμαντέρ 76 λεπτών, που έφτιαξε η ΣΧΗΜΑ ΚοινΣΕπ/no drone prods. Αφηγείται την ιστορία της underground μουσικής σκηνής των Ιωαννίνων μεταξύ 1975-1995, με τους πρωταγωνιστές της να τη διηγούνται, συνοδεία οπτικοακουστικού υλικού της εποχής.

Αρχικά ήταν μια ιδέα δημοσιογραφική, των ανθρώπων του Τύπου Ιωαννίνων typos-i.gr και εξελίχθηκε σε μια κινηματογραφική ενότητα.

Ήδη, έχει πάρει μέρος και διακριθεί σε αρκετά φεστιβάλ στον κόσμο.

Χορηγός της προσπάθειας, είναι η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη».