Μείωση στους φόρους των επιχειρήσεων στο 20% για τα εισοδήματα έως το 2021


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 630 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Ακόμα πιο ευνοϊκό το φορολογικό καθεστώς για την Δημιουργία ΚοινΣΕπ σύμφωνα με τις σημερινές εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για την τόνωση της επιχειρηματικότητας

Ο πρωθυπουργός προαναγγέλλει ότι τον Σεπτέμβριο θα παρουσιαστεί μια συνεκτική φορολογική μεταρρύθμιση, η οποία θα προβλέπει τη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων από το 28% στο 24% το 2020 για τα εισοδήματα του 2019.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει πως μέχρι το 2021 ο συντελεστής θα έχει υποχωρήσει ακόμη περισσότερο και συγκεκριμένα στο 20%. Σκοπός του εγχειρήματος αυτού είναι φυσικά να δοθεί μια μεγάλη «ανάσα» σε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις και μάλιστα άμεσα, προκειμένου να πάρει μπρος η ελληνική οικονομία με πολύ καλύτερα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς.

«Η Ελλάδα θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της Ευρωζώνης για τα επόμενα χρόνια» τονίζει στην Figaro ο πρωθυπουργός, συνομιλώντας με τη δημοσιογράφο Αλεξία Κεφαλάς, στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψής του Παρίσι και της συνάντησης του με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

Η συνέντευξη αυτή συνοδεύεται από ένα αφιέρωμα της εφημερίδας στον κ. Μητσοτάκη, με τον πρωθυπουργό να τονίζει ότι μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 η χώρα μας γύρισε σελίδα από την εποχή της ανασφάλειας στην εποχή της ανάπτυξης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνει κάλεσμα στους Γάλλους επενδυτές να εμπιστευτούν την Ελλάδα. «Καλώ τους επενδυτές της Γαλλίας να συμμετάσχουν στις προοπτικές που ανοίγονται στην Ελλάδα. Και να το κάνουν τώρα για να βρεθούν μπροστά από τις εξελίξεις» τονίζει χαρακτηριστικά.