2η Έκθεση Φορέων ΚΑλΟ ΑTHENS EXPO ’18 7-11 Νοεμβρίου 2018 Πρόσκληση για συμμετοχή


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 12χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 640 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι από Τετάρτη 7 έως και Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, στην καρδιά της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί η 2η Έκθεση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΛΟ).

Έπειτα από το επιτυχημένο περσινό πρώτο βήμα, το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, διοργανώνει την ΚΑΛΟ ΑΤΗΕΝS EXPO ’18 στη Σοφοκλέους 1 (αίθριο ΕΚΠΑ), Σοφοκλέους 8 (Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών) και Πεσμαζόγλου 1 (Μικρό Χρηματιστήριο Αθηνών).

Η 1η ΚΑΛΟ ΑΤΗΕΝS EXPO ’17 αποτέλεσε σημαντικό σταθμό για την ανάπτυξη και την προβολή της ΚΑΛΟ στην χώρα μας, με τη συμμετοχή πολλών εκθετών-Φορέων ΚΑΛΟ, τη διοργάνωση θεματικών εργαστηρίων, συζητήσεων και παρουσιάσεων, ενώ εκατοντάδες πολίτες γνώρισαν για πρώτη φορά την ΚΑΛΟ.

Φέτος, οι στόχοι μας είναι ακόμα πιο φιλόδοξοι και επιδιώκουμε η ΚΑΛΟ να συστηθεί θεματικά και κλαδικά στο ευρύ κοινό. Επίσης, στο επίκεντρο του σχεδιασμού της έκθεσης είναι η δυνατότητα των εκθετών όχι μόνο να προβάλλουν τον φορέα τους αλλά σε συνεργασία με άλλους φορείς να οργανώσουν θεματικές συζητήσεις και εργαστήρια και να παρουσιάσουν θέματα που αφορούν τον κλάδο τους.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε ως εκθέτης με περίπτερο στην ΚΑΛΟ ΑΤΗΕΝS EXPO ’18 συμπληρώνετε την ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (πατήστε εδώ). Με την έγκριση της συμμετοχής σας θα λάβετε αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες, καθώς και τη φόρμα συμμετοχής με οποία θα επιβεβαιωθεί οριστικά η συμμετοχή σας στην ΚΑΛΟ ΑΤΗΕΝS EXPO ’18.

Στη φόρμα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία και μια συνοπτική περιγραφή του φορέα και των δραστηριοτήτων του, καθώς επίσης να απαντήσετε στις σύντομες ερωτήσεις που συνοδεύουν τη φόρμα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φορείς ΚΑΛΟ που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας.

 Η προθεσμία για την υποβολή της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018. Σε περίπτωση αυξημένου ενδιαφέροντος, σε σχέση με τις δυνατότητες των χώρων, οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να επανασχεδιάσουν και να περιορίσουν τις ημέρες συμμετοχής των εκθετών, προκειμένου να συμμετάσχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Η συμμετοχή για τους εκθέτες και η είσοδος στους επισκέπτες είναι δωρεάν. Τα έξοδα διανυκτέρευσης των εκθετών από την περιφέρεια θα καλυφθούν από τη διοργάνωση.

Πληροφορίες σχετικά με την Έκθεση και τη Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

  • E-mail:  expo_kalo@ypakp.gr
  • Τηλέφωνο: 2103256038, 213256480
  • Με εκτίμηση,
  • Ευάγγελος Νικολαΐδης
  • Ειδικός Γραμματέας Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας