5ο workshop για την επιχειρηματικότητα στο Μεσολόγγι


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 630 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


images
Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας εταίρος στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΙΤΩΛΙΑ» σε συνεργασία με το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, στο πλαίσιο της Δράσης 7 «Δικτύωση σε τοπικό επίπεδο» της Πράξης «Δίκτυο Προώθησης της Απασχόλησης στην ΑΙΤΩΛΙΑ», σας προσκαλεί στο 5ο Workshop με θέμα «Ανάπτυξη Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχειρηματικότητας – Κοιν.Σ.Επ. ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ» που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 1η Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18.30μ.μ., στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο (Τέρμα Βλαχοπούλων) Ι.Π. Μεσολογγίου.

Στην εκδήλωση θα αναπτυχθεί η έννοια της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχειρηματικότητας, οι δυνατότητες του νέου αυτού κοινωνικού αναπτυξιακού εργαλείου και τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν η τοπική κοινωνία, οι άνεργοι και οι εν δυνάμει νέοι επιχειρηματίες από την αξιοποίηση του.

Στόχος είναι, οι άνεργοι και η τοπική κοινωνία, να κατανοήσουν και να αξιοποιήσουν τη νέα αυτή έννοια κοινωνικού επιχειρείν καθώς και να εκμεταλλευτούν τα προγράμματα της νέας προγραμματικής περιόδου τα οποία θα αποτελέσουν εφαλτήριο ανάπτυξης νέας, βιώσιμης επιχειρηματικότητας και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • 18:30 Προσέλευση – Εγγραφές συμμετεχόντων
  • 18:45 Έναρξη Workshop – Χαιρετισμοί
  • Κου Καραπάνου Νικόλαου, Δήμαρχου Ι.Π. Μεσολογγίου.
  • Κου Κωστίκογλου Σωκράτη, Γενικού Γραμματέα Επιμελητήριου Αιτωλοακαρνανίας
  • 19:30 Παρουσίαση της Πράξης «Δίκτυο Προώθησης της Απασχόλησης στην ΑΙΤΩΛΙΑ», Κος Ρόμπολας Γεώργιος, Υπεύθυνος Πράξης για το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας
  • 19:50 Παρουσίαση: «Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχειρηματικότητα – Κοιν.Σ.Επ. ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ», Κος Σοπιλίδης Θωμάς, Πρόεδρος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ.

Ερωτήσεις – Συζήτηση

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου
Αιτωλοακαρνανίας
κος Παναγιώτης Τσιχριτzής