Νέα πρόσκληση για τα Δίκτυα Υλοποίησης Δράσεων του Προγράμματος URBACT III


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


images
Αν σας ενδιαφέρει η πιθανή σας ένταξη σε αυτό το πρόγραμμα στείλτε μας ένα μήνυμα από την φόρμα στο τέλος της σελίδας

Στις 22 Μαρτίου 2016 ανακοινώνεται η νέα πρόσκληση για τα Δίκτυα Υλοποίησης Δράσεων (Implementation Networks) του Προγράμματος URBACT III. Πρόκειται για ένα νέο τύπο δικτύωσης που στοχεύει στην υποστήριξη των πόλεων για την εφαρμογή ολοκληρωμένων στρατηγικών και σχεδίων δράσης αστικής ανάπτυξης.

​Μέσω της λειτουργίας των Δικτύων Υλοποίησης Δράσεων, οι ελληνικές και κυπριακές πόλεις θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες και καλές πρακτικές αλλά και να συνεργαστούν με πόλεις των ευρωπαϊκών χωρών για να βελτιώσουν τις στρατηγικές και τα σχέδια δράσης τους και να αντιμετωπίσουν κοινές προκλήσεις για την αστική ανάπτυξη.

Ο προβλεπόμενος προϋπολογισμός για κάθε Δίκτυο θα κυμαίνεται μεταξύ 600.000€ και 750.000€, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων πόλεων,με πρόβλεψη επιπλέον 127.000€ για εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη.

​Η πρόσκληση θα μείνει ανοιχτή για 3 μήνες (έως 22 Ιουνίου 2016) και προβλέπεται να εγκριθούν συνολικά 15 νέα Δίκτυα Πόλεων.

​[bestwebsoft_contact_form]