Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep


OLIVE CHALLENGE ο μοναδικός διαγωνισμός επιχειρηματικότητας και καινοτομίας


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Η πιο σημαντική αλλαγή που θα φέρει τη νέα εποχή για τον ελαιοκομικό τομέα είναι μόλις μια σκέψη μακριά. Προκαλέστε τον εαυτό σας!

Βάλτε στο χαρτί τη σκέψη εκείνη που πάντα είχατε και δημιουργήστε το περιβάλλον που θα επιτρέψει στην πλέον παραδοσιακή καλλιέργεια της Μεσογείου, την ελιά, να γευθεί το μέλλον.

Η Λέσχη των Olive Challengers σας περιμένει! {δηλώστε συμμετοχή εδώ}

Το OLIVE CHALLENGE είναι ο μοναδικός διαγωνισμός επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, αποκλειστικά για τον ελαιοκομικό τομέα. Δημιουργήθηκε για να αναδείξει κάθε καλή ιδέα και να την υποστηρίξει με συμβουλευτική και δικτύωση, προκειμένου από ιδέα να εξελιχθεί σε μια κερδοφόρο επιχείρηση, συμβάλλοντας στην ταχεία αναδιαμόρφωση του κλάδου της ελαιοκομίας.

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!