Εργαστηριο με θεμα Μια Άλλη Ευκαιρια: Κοινωνικη Οικονομια – Κοινωνικες Επιχειρησεις


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «στη Γραμμή των Οριζόντων» διοργανώνει την Πέμπτη 5 Ιουνίου και ώρα 19:00 εργαστήριο-συζήτηση με θέμα «Μια Άλλη Ευκαιρία: Κοινωνική Οικονομία – Κοινωνικές Επιχειρήσεις».

Στην συνάντηση θα γίνει παρουσίαση της Κοινωνικής Οικονομίας και των Κοινωνικών Συνεταιρισμών. Θα συζητηθούν οι προοπτικές που προσφέρει στα άτομα ευπαθών ομάδων, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα.

Στόχος του εργαστηρίου είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση φορέων και μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε θέματα κοινωνικής οικονομίας και η διάδοση εναλλακτικών μοντέλων οικονομικής ανάπτυξης.

H εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια της σειράς συναντήσεων μεταξύ Κοινωνικών Συνεταιρισμών και ομάδων που συμβάλλουν στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη.

Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο ΣΔΕ Κορυδαλλού, στη διεύθυνση Μακεδονίας 23 & Πελοποννήσου, Κορυδαλλός.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο 210-8213492 και στο info@grammiorizonton.gr

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep